inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Schilderijen voor de kappers- en schoonheidssalon

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Glamour Rose (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Jungle Kiss (5 Parts) Wide
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Spring Magnolias (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Beauty of Nature (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Abstract (Collection)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
  1. 1
  2. 2
Regelt je een schoonheidssalon of een kapsalon? Wil je dat je klanten zich er altijd speciaal in voelen? Fenomenale en ongewone wanddecoraties voor een kapsalon en een schoonheidssalon uit de bimago collectie zullen je in staat stellen om de juiste sfeer te creëren en het unieke karakter van jouw salon te benadrukken!. Geef je woonkamer of kantoor een bijzonder design door schilderijen op canvas te gebruiken.

Schilderijen voor een kapsalon en een schoonheidssalon - modieuze decoraties in ongewone interieurs

Hoe een kapsalon op een modieuze manier inrichten? Een interieur waar schoonheidsverzorging ontzettend belangrijk is, moet er ook goed uitzien. Het is de moeite waard om te wedden op fenomenale en originele muurdecoraties, zoals schilderijen die het gezicht van een kapsalon of schoonheidssalon zullen veranderen. Portretten en afbeeldingen van beroemde mensen zijn decoraties die zijn gewijd aan plaatsen waar we om schoonheid geven. Een afbeelding in een kapsalon of schoonheidssalon kan ook een meer universeel thema presenteren. Een mooi, elegant landschap of bloemen zullen onze klanten zeker in een goed humeur brengen. In een kapsalon zullen ook andere thema's van schilderijen werken, zoals abstracties of patronen geïnspireerd op de beroemdste kunstwerken. Decoraties met dergelijke motieven zullen zeker het creatieve en innovatieve karakter van een plek benadrukken waar veel mensen willen een spectaculaire metamorfose ondergaan. Kapperszaak of herenkapper kan worden versierd met originele, gewaagde schilderijen op canvas. Decoraties in retrostijl of zwart-witpatronen zijn perfect voor dergelijke interieurs. Als je geen ideeën hebt om je kapsalon in te richten, gebruik dan onze tips voor het creëren van een origineel interieur.

lees meer beschrijving verbergen

Schilderijen voor een kapsalon en een schoonheidssalon in verschillende stijlen

Kapsalons en schoonheidssalons kunnen verschillende stijlen hebben, afhankelijk van welke het de moeite waard is om een ​​afbeelding te kiezen die past bij het karakter van het interieur. Hieronder vindt u enkele suggesties voor het inrichten van een kapsalon of schoonheidssalon met foto's:

  • Een glamourarrangement met een afbeelding is zeer eenvoudig uit te voeren. Ons aanbod omvat fenomenale canvas prints in luxe kleuren met gouden en zilveren accenten. Geometrische, bloemige of abstracte afbeeldingen in glamourstijl zullen met succes een elegante kapsalon of schoonheidssalon versieren.
  • Een minimalistische inrichting van een kapsalon is een recept voor een modern en stijlvol interieur. Een monochrome afbeelding past perfect in zo'n ruimte. Ons aanbod omvat patronen met verschillende motieven, waardoor we een harmonieus en origineel interieurarrangement krijgen.
  • Schilderijen in koele, metallic kleuren zullen geweldig werken in kapperszaken en kapsalons in industriële stijl. Zo'n decoratie past perfect bij houten meubels en betonnen of bakstenen muren die kenmerkend zijn voor lofts.
  • De avant-gardistische stijl van een kapsalon kan worden benadrukt door een origineel beeld. Een patroon met een origineel, abstract motief zal zeker de aandacht trekken. Het is de moeite waard om een ​​vergelijkbare kleur van apparatuur en meubels met dergelijke decoraties te kiezen. Het schilderij kan opgehangen worden aan de receptie van een kappers- of schoonheidssalon, waardoor ons pand een goede eerste indruk zal maken.
  • Afbeeldingen voor een kapper en schoonheidssalon in boho-stijl combineren elegantie en etnische inspiratie. Fenomenale kleuren zullen de eentonigheid in het interieur doorbreken. De schoonheidssalon kan worden versierd met bloemenfoto's, terwijl de kapsalon er geweldig uitziet met etnische prints.

Schilderijen voor een schoonheidssalon - stijlvolle patronen aan de muur

In een schoonheidssalon zorgen we niet alleen voor ons lichaam, maar ook voor onze ziel. Voor veel mensen zorgen cosmetische behandelingen ervoor dat u na een lange dag kunt ontspannen. Als we willen dat ons restaurant een prettige sfeer creëert, is het de moeite waard om voor de inrichting ervan te zorgen. Een schilderij voor een schoonheidssalon is een ideale oplossing - een originele decoratie zal het karakter van het interieur zeker veranderen. Hierdoor zullen onze klanten bij het betreden van het pand weten dat ze zichzelf in het pand plaatsen. handen van specialisten die op elk detail letten. Foto's voor een schoonheidssalon kunnen in glamourstijl zijn. Deze stijl staat synoniem voor exclusiviteit en elegantie, kenmerken die worden geassocieerd met schoonheidssalons. Parelkleuren en zilveren en gouden accenten geven het interieur stijl en elegantie. Plantmotieven in de schilderijen zijn ook geweldig als versiering voor een schoonheidssalon. Canvas prints met magnolia's of orchideeën verrukken met prachtige kleuren die het interieur zullen verlevendigen. Een schilderij in een schoonheidssalon past perfect in zo'n ruimte, dus bekijk onze suggesties voor wanddecoraties voor een schoonheidssalon.

Hoe organiseer je een kleine kapsalon met schilderijen?

Kleine interieurs kunnen ook een prachtige metamorfose ondergaan als we een paar trucjes toepassen. Een panoramisch of 3D-beeld in een kleine kapsalon kan een ruimte visueel vergroten en tegelijkertijd de uitstraling verbeteren. Afhankelijk van de stijl van ons pand kunnen we een van de patronen uit ons uitgebreide aanbod kiezen. Als we een kapsalon in een elegante glamourstijl willen inrichten, raden we een schilderij in parelmoerkleuren aan met zilveren decoratieve accenten. Zo'n patroon zal het interieur opvrolijken en het er exclusiever laten uitzien. Als u daarentegen droomt van een moderne en elegante inrichting van een kapsalon met kleine afmetingen, is het de moeite waard om een ​​panoramisch schilderij of een afdruk op canvas in een minimalistische stijl te kiezen. Geometrische patronen en plantpatronen voegen een moderne flair toe aan het interieur. Een elegante wanddecoratie zal zeker een ontspannen bezoek aan de kapsalon bevorderen, waardoor onze klanten graag zullen blijven en terugkomen naar ons pand.

Zie meer: ​​ fotobehang voor een kapper en schoonheidssalon , behang voor een kapsalon en schoonheidssalon, posters voor een kapsalon en schoonheidssalon