inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Drieluik schilderij

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Scent of a Woman (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Golden Trio (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Valuable Find (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij On Start (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Secret Bouquet (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Blue Calm (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Herbarium (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Nostalgic Baltic (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 11
 5. 20
Een meerdelig schilderij is een interessant alternatief voor traditionele eendelige schilderijen. In bimago shop bieden we triptieken en schilderijentriptieken aan, die een uniek decoratief accent op je muur zullen zijn. Onze collectie omvat zowel horizontale als verticale drieluiken, dus je kunt ze gemakkelijk aanpassen aan je eigen arrangementwensen! Abstracte motieven, bloemen en natuur, schilderachtige landschappen zijn enkele van de vele patronen die beschikbaar zijn in onze collectie van driedelige schilderijen.

Drieluik afbeelding

Je hebt een grote, lege muur tot je beschikking en je weet niet welke decoratie je moet kiezen om de ruimte een origineel karakter te geven? Zet in op unieke driedelige schilderijen die samen één compositorisch geheel vormen. In ons aanbod vind je drieluiken gedrukt op canvas, geïnspireerd op klassieke schilderijen, moderne en abstracte ontwerpen, stillevens, landschappen en portretten. Daarbij komt nog de rijkdom aan vormen en kleuren, want je kunt kiezen uit zwart-wit triptiek, pastel en heerlijk intense, bijna neonkleuren. Elk van hen is met de grootste zorg gemaakt en is verkrijgbaar in twee varianten: standaard en premium, die zich onderscheidt door een duidelijke structuur die lijkt op echte penseelstreken en glans die kenmerkend is voor schilderijen.


 

Driedelige schilderijen

Een drieluik is een foto die perfect zal zijn voor bijna elk huis en elke commerciële ruimte. Kies gewoon het juiste thema en de decoratie zal elk arrangement aanvullen, terwijl het een uitstekende manifestatie is van uw smaak en interesses. Als u een keuken, eetkamer of restaurant inricht, kunt u een driedelige afbeelding kiezen met smakelijk fruit, groenten of hele gerechten. In de slaapkamer is een drieluik met een rustgevend uitzicht op de zee of de bergen perfect, en op kantoor - met een energieke abstractie die creativiteit stimuleert. Liefhebbers van decoraties met een muzikaal, plant- of diermotief zullen ook iets voor zichzelf vinden op bimago. En wie van romantische accenten houdt, kan kiezen voor een drieluik met bloemen of sensuele, vrouwelijke silhouetten.

Drieluik voor de woonkamer

Driedelige schilderijen passen perfect in de slaapkamer, eetkamer, hal of kantoor, maar hun formaat en interessante vorm maken ze vatbaar om in de woonkamer te hangen. Dit is de meest representatieve kamer in elk huis omdat het speciale decoraties en accessoires vereist die gasten nog lang zullen onthouden. Wanneer u een drieluik voor de woonkamer kiest, moet u eraan denken om het af te stemmen op de grootte van het interieur, de kleuren en andere elementen van de uitrusting. Gelukkig vind je in bimago schilderijen die passen in het karakter van een Scandinavische woonkamer, maar ook in een minimalistische, industriële of retro woonkamer. Bovendien zijn de moderne drieluiken uit ons aanbod divers, niet alleen qua afbeeldingen en kleuren, maar ook qua compositie. Zo kan je in je woonkamer een drieluik ophangen, samengesteld uit drie verschillende elementen van hetzelfde formaat in horizontale of verticale oriëntatie, variërend in grootte, alsook de meest originele variant: drie schilderijen van verschillende afmetingen en oriëntaties, maar visueel een geheel vormend. enkel geheel of bewegend hetzelfde het onderwerp zelf.

Drieluik aan de muur

Vierde alinea Bij het kiezen van een drieluikschilderij is het de moeite waard eraan te denken dat dit type decoratie vrij groot en expressief is, dus het moet in een geschikte omgeving worden opgehangen. De beste plaats hiervoor is een grote, lege muur boven het bed, de bank, de hoek of de ladekast. Afhankelijk van het gekozen thema kan de ruimte rond de foto in lichte of donkere kleuren worden geverfd en zelfs worden bedekt met kleurrijk behang met patronen. Ook een drieluik (3-delig beeld) is een goed idee, achter het bureau en boven de tafel in de eetkamer, en in commerciële ruimtes: boven de tafel in het restaurant, in de wachtkamer of hotellobby. Om de schoonheid van de decoratie te benadrukken, kunt u het schilderij verlichten met een stijlvolle galerijwandlamp of een spot.