inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Schilderijen Venetie

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Summer in Venice
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Early Morning in Venice
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Watercolour Venice
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij City of lovers - triptych
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Venetië - Carnaval
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Venetië - Carnaval
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Kanaal in Venetie
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Magie van Venetië
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Colourful gondolas
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Venetiaanse gondels
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Venetië - Carnaval
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Sunny morning in Venice
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Venetiaanse boten
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Kleurrijk Venetië
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij De charme van Venetië
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Kleurrijke Venetië
vanaf
€ 98,32
€ 151,27
Schilderij Kleurrijke Venetië
vanaf
€ 71,40
€ 109,86
Venetië is waarschijnlijk de beroemdste Italiaanse stad, vol zuchten en romantische opgetogenheid. Carnavalsmaskers en sfeervolle gondels zijn ongetwijfeld symbolen van de beroemde stad aan het water - nu kun je ze aan je muur hangen! Venetië schilderijen van bimago zullen de unieke sfeer van Italië in uw interieur weerspiegelen! Een woonkamer of een keuken? De keuze is aan jou. Laat je een tijdje verhuizen naar deze magische stad. Kies fotobehang uit de collectie van Venetië en voel de magie van Italië!

Canvasafdrukken van Venetië

Het landschap van Venetië bestaat voornamelijk uit water - kanalen en gondels die erop drijven - maar ook historische gebouwen, straten en charmante hoekjes. Venetië ziet er uitzonderlijk mooi uit op foto's en schilderijen. Ze stralen rust, harmonie uit en roepen herinneringen op aan idyllische vakanties op deze unieke plek. Voor elke liefhebber van Italië en Venetië is een schilderij met een Venetiaans uitzicht een goed idee voor interieurinrichting. Het universele karakter van dit soort decoratie maakt het geschikt voor de woonkamer, slaapkamer of kantoor. Je kunt kiezen voor een groter of kleiner schilderij of een trendy drieluik.


 

Canvas schilderij Venetië

In de online bimago galerij vindt u een brede selectie van schilderijen met Venetiaanse uitzichten. Ze omvatten schilderijen die op canvas zijn opgespannen, schilderijen van kunstenaars en moderne afbeeldingen. Je kunt kiezen uit traditionele canvas prints en premium prints die door het gebruik van een speciale techniek penseelstreken laten zien. Dergelijke schilderijen zijn niet alleen een geweldig cadeau voor kunstliefhebbers, maar voor iedereen die op zoek is naar een unieke toevoeging of decoratie voor hun huis. Moderne, veelkleurige afbeeldingen met als thema Venetiaanse huurkazernes of het populaire carnaval zullen geweldig werken in de buurt van moderne, zwart-witte decoraties in minimalistische interieurs. Een kleurrijk schilderij geeft het interieur karakter. Een klassieke, pastelkleurige afbeelding is geschikt voor interieurs in klassieke of boho-stijl. Het zal goed harmoniëren met accessoires gemaakt van natuurlijke materialen, zoals katoen, touw of hout, maar ook met levende, groene vegetatie. Eén ding is zeker: elke woonkamer heeft er baat bij om hem te decoreren met een schilderij met Venetië in de hoofdrol.

Venetië schilderijen voor de woonkamer

Wist je dat Venetië een van de meest bezochte steden in Italië is door toeristen? Schilderijen die de schoonheid ervan weergeven, zijn een zeer interessante wanddecoratie. Je zult ze in veel interieurs gebruiken. Het schilderij van Venetië is perfect voor zowel reis- als kunstliefhebbers. Veel kunstenaars hebben deze plek op hun doeken vereeuwigd en toonden bij de gelegenheid hun talent. In de categorie schilderijen van Venetië vindt u veel interessante voorstellen. Wij bieden wanddecoraties gemaakt met verschillende technieken en in vele unieke kleuruitvoeringen. In bimago winkel kun je een spectaculaire Venetië canvas print bestellen, maar ook in een premium print of akoestische decoratie versie. Het is aan jou wat je kiest - ook de afmetingen bepaal je zelf. Dit alles zodat de bestelde producten perfect zijn afgestemd op jouw voorkeuren.

Afbeelding van Venetië

Waarom is het de moeite waard om een schilderij van Venetië te kiezen? Het wordt een uniek decoratief element in het interieur, dat garanderen we! Het zal een andere sfeer introduceren en bovendien de lege ruimte op de muur vullen. Het is niet zonder betekenis dat Venetiaanse motieven romantisch en zeer elegant zijn. We hebben zoveel ontwerpen dat iedereen iets voor zichzelf zal vinden. Belangrijk is dat dit niet alleen klassieke schilderijen zijn. In bimago kun je ook die uit verschillende onderdelen bestellen die er erg origineel uitzien. Ze zijn allemaal beschermd tegen de schadelijke effecten van UV-stralen. Dit zorgt ervoor dat je schilderijen van Venetië er lange tijd perfect uitzien - je hoeft je nergens zorgen over te maken. Bepaal of je deze beroemde stad 's nachts of overdag verkiest. U kunt ook uw favoriete hoek kiezen waar u graag naar terugkomt. Plant u een reis naar Venetië? Ook dan zijn onze voorstellen een goede keuze! Ze zullen een extra inspiratiebron worden bij het plannen van een reis.