inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Taj Mahal schilderijen

Filters

Filters

Kleur

Beelddelen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Taj Mahaj by night, India
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij In de Oriënt
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij The legendary Taj Mahal
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Taj Mahal is altijd beschouwd als het grootste voorbeeld van islamitische architectuur in India, en daarom wordt het, als een van de beroemdste plaatsen in dit land, bezocht door mensen van over de hele wereld! Het unieke van de Taj Mahal ligt zowel in de geschiedenis van zijn creatie als in het ontwerp van de architecten. Dit is de reden waarom Taj Mahal een geweldig wanddecoratiethema is in de vorm van canvasafdrukken! Creëer een oosters hoekje in je huisruimte met het Taj Mahal schilderij op canvas.

Beelden van de Taj Mahal

Taj Mahal-schilderijen, bijvoorbeeld in de vorm van een drieluik of een meerdelig werk, worden gekozen door liefhebbers van oosterse esthetiek. Dit Indiase mausoleum, opgericht door een van de Mongoolse heersers ter ere van zijn geliefde vrouw, wordt ook wel de tempel van de liefde genoemd. Gelegen in de Indiase stad Agra, is het een van de belangrijkste punten op de toeristenkaart van India. De afbeelding van de Taj Mahal kan daarom een herdenking zijn van feestdagen in India. Een interessant en ongewoon idee zal zijn om het in de galerij te plaatsen samen met andere schilderijen die plaatsen tonen die zijn bezocht tijdens verre en nabije reizen. Het is de moeite waard om voor dit soort decoratie een grote muur toe te wijzen, bijvoorbeeld in de hal of in de slaapkamer achter het bed - zodat de schilderijen voldoende zichtbaar zijn. De majestueuze vorm van de Taj Mahal vraagt om een goede setting. Het kan niet alleen als een frame worden opgevat, maar ook als een bedrijf met bijpassende accessoires. Een vloerkleed met een Indiaas motief, een kaptafel of ladekast van exotisch hout en gordijnen met een mandala-patroon zijn bijvoorbeeld geschikt.


 

Canvas schilderijen Taj Mahal

Taj Mahal-schilderijen zijn een natuurlijke keuze voor interieurs die zijn ingericht in boho-stijl. Aardetinten en intense kleuren, etnische motieven, decoraties van steen, hout, vlechtwerk, levende bloemen. Dit alles maakt deze stijl zo kenmerkend en wint veel aanhang. Een canvas print met een Indiaas gebouw zal daarom een goede keuze zijn als cadeau voor een liefhebber van zo'n interieursfeer. Bij het kopen van een Taj Mahal schilderij van bimago, kunt u kiezen uit vele maten en twee soorten techniek. Canvas print is een hoogwaardige realisatie op canvas van Italiaans katoen, decoratie klaar om op te hangen, met een mat oppervlak. Bij een premium print wordt het canvas met de hand bedekt met kleurloze verf. Dit geeft een glanzende, artistieke afwerking die de indruk wekt dat het schilderij rechtstreeks uit het atelier van de schilder kwam.