inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

San Francisco - Canvas schilderijen en canvasdrukken

Filters

Filters

Kleur

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Als je geïnteresseerd bent in de juweeltjes van hedendaagse architectuur, bekijk dan zeker de collectie canvas schilderijen met het geweldige landschap van San Francisco! We hebben in onze collectie een geweldige skyline van de stad in verschillende kleuren ... San Francisco-schilderijen met de Golden Gate Bridge, stadsgezichten in de wolken en nog veel meer zullen elke liefhebber van stedelijke architectuur bevallen. Het is een geweldige plek om te wonen, die dankzij bimago dichter bij je kan komen!

Schilderij van San Francisco

Bent u op zoek naar een idee voor een stijlvolle decoratie waar niemand onverschillig aan voorbij zal gaan? Images from San Francisco is een oplossing die zeker aan deze eisen zal voldoen. Prachtig uitzicht op de stad zal geweldig zijn in de lobby en gang. Hang een foto van San Francisco naast of voor je voordeur en hij springt in het oog van alle gasten. Donkere meubels in een klassieke stijl, zoals een schoenenkast, een houten kleerhanger en een decoratieve spiegel, passen perfect bij deze decoratie. San Francisco vereeuwigd in het schilderij is ook een geweldige decoratie voor een kantoor of studeerkamer. Het volstaat om het werk aan de muur direct achter het bureau te plaatsen om de kamer een ongelooflijke klasse en grootstedelijke chic te geven. San Francisco schilderijen zijn verkrijgbaar in vele maten en uitvoeringen. Werken kunnen worden gemaakt met behulp van een digitale print op canvas of een premium print die een artistiek effect geeft.


 

San Francisco schilderij op canvas

Prachtige uitzichten op schilderijen uit San Francisco zijn een geweldige oplossing voor een slaapkamer en een jeugdkamer. Dit universele thema zal zelfs de meest veeleisende leden van het huishouden aanspreken, en de charme van nachtelijke stadslichten zal de kamer opfleuren. Een van de voorstellen die speciale aandacht verdient, is het schilderij van de Golden Gate. Deze monumentale brug en zijn levendige kleuren zullen perfect zijn als woon- en slaapkamerdecoratie. Het werk zorgt met koele kleuren voor een prachtig contrasterend effect, maar past ook perfect in een ruimte met warme muren. De Golden Gate-print past perfect bij moderne en klassieke meubels, zoals een kleine salontafel, een comfortabele bank of een rode loper. Zo'n combinatie geeft het interieur een stedelijke charme en maakt de kamer interessanter. Bekijk ook onze schilderijen San van Francisco.