inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Schilderij Parijs

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
Parijs is een van de meest bezochte steden ter wereld. De Parijse straten van Montmartre of het Quartier Latin hebben hun eigen unieke sfeer. Ieder van ons associeert de belangrijkste symbolen van deze Lichtstad, zoals de Eiffeltoren, de Arc de Triomphe of de Champs Elysees. Als je ooit de Franse hoofdstad hebt bezocht, heb je zeker de magie van deze stad ervaren! Als je echter niet zo'n kans hebt gehad, is er niets verloren - de schilderijen Parijs en het schilderij Eiffeltoren van bimago nodigen je uit in Parijs!

Parijs afbeeldingen

Parijs is een van de beroemdste en meest bezochte Europese steden. De rijkdom aan monumenten verrukt en trekt toeristen aan. De Eiffeltoren, de kathedraal Notre-Dame, het Louvre, de Arc de Triomphe - dit alles en nog veel meer maakt het Franse landschap zo beroemd en bewonderd, en Parijs vereeuwigd in schilderijen. De beroemdste Parijse gebouwen zijn ook populaire motieven voor wanddecoraties, vaak gekozen door liefhebbers van Frankrijk en architectuur als decoratie van huizen en appartementen. Afhankelijk van de geselecteerde Paris-print past hij in moderne interieurs of meer klassieke.


 

Afbeelding van de Eiffeltoren

De Eiffeltoren is een waar uitstalraam van Parijs, waardoor de hoofdstad van Frankrijk over de hele wereld bekendheid krijgt. Er is waarschijnlijk niemand die Parijs bezoekt die niet vanaf de top van de toren naar de stad wil kijken of op zijn minst een paar momenten op de Champs de Mars wil doorbrengen om de majesteit van de Eiffeltoren te bewonderen. Een foto met de Eiffeltoren is een geweldig cadeau-idee voor elke liefhebber van Parijs en Frankrijk. Het zal ook een perfecte aanvulling zijn op het interieurontwerp van een loft. Het is de moeite waard om te onthouden over bijpassende accessoires - gemaakt van metaal, glas of baksteen. Wanneer je kiest voor een groot formaat Eiffeltoren print, kun je erop rekenen dat deze het interieur optisch vergroot.

Beelden van Parijs met de Eiffeltoren en de stad bij nacht

Parijs is de "City of Lights" en dat wordt niet voor niets zo genoemd. 'S Nachts is Parijs soms levendiger dan overdag - ook door de ongebruikelijke verlichting van de beroemdste Parijse monumenten, waaronder de Eiffeltoren. Zorgvuldig geselecteerde lichten tegen de achtergrond van unieke gebouwen maken Paris by night-schilderijen tot een waar lust voor het oog en de ziel en trekken toeristen aan om de stad 's nachts te bewonderen. Dankzij de schilderijen van Parijs die het in het donker laten zien, kun je deze geweldige sfeer aan je interieur geven. Een dergelijke decoratie zal zeer geschikt zijn voor de slaapkamer, maar het zal ook in andere kamers werken. Schilderijen van Parijs kunnen worden gecombineerd met andere steden, bijvoorbeeld wanddecoraties met Rome, waardoor interessante composities aan de muur ontstaan.

Schilderijen van Parijs

Parijse schilderijen zijn een unieke wanddecoratie voor in huis. Hiermee breng je de sfeer van de Franse hoofdstad in het interieur, voeg je er meer elegantie aan toe en vul je tegelijkertijd lege muren op. Vergeet niet dat de afbeelding van de Eiffeltoren slechts een van de vele is die beschikbaar zijn op bimago. Onze collectie bevat verschillende Parijse thema's. U kunt schilderijen van Parijs in elk formaat bestellen, met verschillende formaten om uit te kiezen. We willen ervoor zorgen dat de producten die in de winkel worden aangeboden aan al uw eisen voldoen. Daarom kunt u het schilderij van de Eiffeltoren en elk ander schilderij kopen in de vorm van een akoestische decoratie of print - premium of op canvas. Zelfs als u net uw eerste reis naar de Franse hoofdstad plant, aarzel dan niet om te kopen! Schilderijen aan de muur waarop Parijs te zien is, zullen je bovendien motiveren om te vertrekken en geven zelfs plaatsen aan die je moet bezoeken.

Parijse schilderijen aan de muur

Duurzaamheid is een van de belangrijkste voordelen die elke Paris canvas print van bimago te bieden heeft. Onze decoraties behouden jarenlang hun mooie uiterlijk, ze zijn niet bang voor intense zonnestralen en andere ongunstige factoren. Door schilderijen met de Eiffeltoren of andere Franse motieven in huis te hangen, zoals Provençaalse motieven in schilderijen, maak je een goede keuze. U zult snel ontdekken dat dit ornamenten zijn die bij elk arrangement passen, zelfs bij de meest klassieke. Parijs schilderij is een categorie die wordt aanbevolen voor reisliefhebbers, romantici of mensen met een passie voor mode en architectuur. Iedereen vindt hier iets voor zichzelf. Het schilderij van de Eiffeltoren zal u bewijzen dat dit beroemde monument op veel verschillende manieren kan worden getoond. Je vindt er veel verschillende kleurvarianten, perspectieven en zelfs schildertechnieken. Als het beeld van de Eiffeltoren je niet interesseert en je liever iets anders wilt, maak je dan geen zorgen. Ook hierop hebben wij ons voorbereid. Bekijk het schilderij van Parijs 's nachts en voel de ware magie van de Franse hoofdstad.

Afbeelding met de Eiffeltoren

Met een wanddecoratie zoals het schilderij Paris haal je echte Franse chic in huis. Vergeet niet dat deze stad al jaren wordt erkend als de wereldhoofdstad van de mode. Het schilderij Eiffeltoren is een geweldige keuze voor iedereen die droomt van een stijlvolle decoratie voor de woon- of slaapkamer. In de bimago collectie hebben we ook passende voorstellen voor andere interieurs, en het maakt niet uit in welke stijl ze gedecoreerd zijn. Men kan zeggen dat de schilderijen die Parijs uitbeelden universeel zijn. Veel mensen beschouwen het als een plek die minstens één keer in je leven moet worden bezocht. Als je reisplannen nog moeten uitkomen, is het schilderij van de Eiffeltoren een goed alternatief. Misschien inspireert het je om het arrangement verder aan te passen of motiveert het je om sneller op reis te gaan. Blader door onze afbeeldingen van Parijs en ontdek de charmes van Frankrijk!

Beelden van de straten van Parijs

Iedereen die wel eens in Parijs is geweest, geeft toe dat de sfeer van deze stad uniek is. Schilderijen met de Eiffeltoren en anderen die u in ons aanbod vindt, zullen u toelaten om deze sfeer bij u thuis te brengen. Het opgefriste arrangement zal bevorderlijk zijn voor de ontspanning en u zult snel merken dat het prettiger is om terug te komen van het werk, winkelen of vrienden ontmoeten. Iedereen die van indrukwekkende wanddecoraties houdt, zal het Parijse schilderij leuk vinden. Onze voorstellen zijn zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit. De schilderijen die Parijs laten zien, worden ook gekenmerkt door duurzaamheid, waardoor ze u jarenlang zullen bekoren. Ontdek de schoonheid van de Franse hoofdstad zonder op te staan van de bank en de deur uit te gaan. Laat je inspireren en hang schilderij van Parijs in je interieur en je zult er geen spijt van krijgen. Hiermee kunt u gemakkelijk niet alleen uw uitstekende smaak benadrukken, maar ook uw liefde voor reizen of mode. Dit is dus een goede manier om een arrangement te creëren dat uw persoonlijkheid en interesses weerspiegelt. Schilderijen van Parijs wachten op je!