inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Afbeeldingen New York

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Yellow New York (4 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Window: View of New York
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Beautiful Sunset
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij New York: Sunrise
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
New York is een van 's werelds grootste metropolen waarvan de magie mensen van alle continenten blijft bekoren! Het is ook een achtergrond voor veel films, romans en muziekvideo's, en het unieke ervan wordt graag vastgelegd in tal van foto's. New Yorkse panorama's zien er zowel overdag als 's nachts geweldig uit. Als je deze unieke sfeer wilt voelen zonder naar het buitenland te hoeven reizen, raden we de New Yorkse schilderijencollectie en het New Yorkse schilderij geïnspireerd op de Big Apple aan. Kies je eigen New York schilderij!

Een verzameling schilderijen met New York in de hoofdrol

New York is een van de beroemdste metropolen ter wereld. Deze stad trekt aan met haar energie en staat erom bekend nooit te slapen. Geen wonder dat kunstenaars ook verliefd werden op deze stad en het is hier dat de actie van vele beroemde films en romans plaatsvindt. We werden geïnspireerd door New York om unieke wanddecoraties te creëren. We hebben geprobeerd de sfeer en schoonheid van deze bijzondere stad over te brengen in de schilderijen van New York. Zo ontstond een collectie met meer dan 160 moderne prints op canvas, die niet alleen bij liefhebbers van deze metropool erkenning zal vinden. Een stad bij nacht, een drieluik met de beroemdste hoekjes van New York, het Vrijheidsbeeld of misschien wel een panorama van Manhattan - elk van de schilderijen is verkrijgbaar in meerdere formaten. Bovendien krijgt het door het te bestellen in de Premium Print-techniek een buitengewone diepte en glans. Als we op zoek zijn naar een origineel motief, is het de moeite waard om een schilderij van New York te overwegen. Bekijk deze collectie en doe inspiratie op voor het inrichten van je kamer met foto's van New York.


 

Brooklyn Bridge, Manhattan en andere bekende plekken op schilderijen op canvas

In de collectie schilderijen van New York hebben we geprobeerd de belangrijkste plaatsen niet over te slaan die iedereen aantrekken die de grootstedelijke stijl wil proeven. Een brede selectie foto's op canvas met het panorama van Manhattan zal zeker in de smaak vallen bij diegenen die op zoek zijn naar een moderne wanddecoratie voor hun appartement. Dit motief is te vinden op eendelige prints, meerdelige prints of panoramische afbeeldingen die er perfect uitzien in een hal, gang of grotere kamer. De collectie bevat ook afbeeldingen van de stad 's nachts, met prachtig verlichte wolkenkrabbers in verschillende kleuren. Een interessante versiering zijn ook schilderijen met de Brooklyn Bridge, een van de symbolen van New York. De collectie bevat ook ontwerpen geïnspireerd op hedendaagse kunst, jazzmuziek en stripboeken. Artistieke collages inspireerden onze ontwerpers om deze ongebruikelijke decoraties te creëren. Meer dan 200 canvasafdrukken met New York in de bimago collectie zullen met succes een woonkamer, slaapkamer, kantoor of andere kamer decoreren.

Een adembenemend panorama van New York in de indeling van een appartement en een kantoor

Het New Yorkse motief in de schilderijen is uiterst universeel en past niet alleen bij veel soorten kamers, maar ook bij verschillende arrangementen. In een moderne stijl zal een canvasprint met een panorama van Manhattan met of de Brooklyn Bridge het uiterlijk van zo'n interieur zeker diversifiëren. Als je een fan bent van de minimalistische stijl, raden we een schilderij van New York aan in zwart-wit of met kleine kleurmotieven. De collectie bevat ook patronen die perfect geïntegreerd kunnen worden in vintage of boho interieurs. Op kunst geïnspireerde prints zoals "City from a comic book" of "For the love of New York" zijn perfect voor wanneer je het interieur wilt verlevendigen met kleuren. Afbeeldingen uit New York met stijlvolle, moderne foto's zijn perfect voor kantoren, commerciële ruimten of cafés. Het motief van de skyline van Manhattan of wolkenkrabbers is zo universeel dat deze decoratie perfect zal zijn voor veel interieurs.

New York op schilderijen, fotobehang en behang op bimago

Liefhebbers van New York vinden tal van decoraties met thema's die verband houden met deze geweldige stad. Naast een rijke collectie schilderijen die de skyline van Manhattan, de Brooklyn Bridge of het Vrijheidsbeeld uitbeelden, vind je er ook andere symbolen van New York. De stad bij nacht en verlichte wolkenkrabbers zien er geweldig uit op groot formaat fotobehang. Een dergelijke decoratie kan worden gecombineerd met verschillende kleuren in het interieur. Meubels in zowel lichte als donkere tinten zien er geweldig uit met zo'n decoratie aan de muur. Andere bimago-producten bevatten ook motieven die verband houden met deze metropool. Acryl prints met New York zien er bijzonder mooi uit. Als we dromen van een moderne en opvallende wanddecoratie, dan zal het nachtpanorama van Manhattan zeker zo'n effect hebben. Liefhebbers van stedelijke stijl kunnen de schoonheid van New York ontdekken op kamerschermen, die een uiterst praktische en elegante toevoeging zijn aan appartementen of openbare gebouwen. Zie ongebruikelijke schilderijen, fotobehang of kamerschermen met foto's van New York beschikbaar op bimago.

Zwart-wit afbeelding van New York

Als je onze hele collectie doorzoekt, kom je tot de conclusie dat een groot deel wordt ingenomen door zwart-witbeelden van New York. We hebben er veel ruimte aan besteed in het assortiment, omdat ze uiterst elegant en universeel zijn. Dankzij dergelijke kleuren is het voor u gemakkelijk om dit type New Yorkse canvasprint af te stemmen op uw arrangement. Merk ook op dat we decoraties niet alleen in een verticale, maar ook in een horizontale opstelling aanbieden. Hierdoor krijgt u de mogelijkheid om het beeld perfect aan te passen aan de lege ruimte op de muur. In tegenstelling tot wat het lijkt, is het zwart-witbeeld van New York niet saai of deprimerend. Integendeel, het zal uw interieur verlevendigen en er elegantie aan toevoegen. Vergeet niet dat we niet alleen klassieke New Yorkse schilderijen hebben, maar ook composities die uit meerdere delen bestaan. We bieden een zeer ruime keuze aan wanddecoratie, omdat we aan de verwachtingen van alle klanten willen voldoen.

Brooklyn Bridge op afbeeldingen

Droom je van een foto van de Brooklyn Bridge? Dan vind je geen betere plek om er een te kopen! Dit is een van de beroemdste objecten in deze stad, daarom konden we het niet weglaten bij het samenstellen van onze collectie. Het schilderij dat de Brooklyn Bridge voorstelt, zal u bekoren met zijn hoge kwaliteit. Hang hem op een goed zichtbare plek en bewonder hem elke dag. Wat New York schilderijen die beschikbaar zijn op bimago onderscheidt, is een ongewone versie van bekende, populaire objecten. Hetzelfde geldt voor deze brug. De voorgestelde versieringen laten het vanuit verschillende perspectieven zien, dus u kiest degene die het beste bij u past. Elk schilderij in deze categorie verbergt zowel artistieke als functionele waarden. Dit komt door het feit dat het bestand is tegen UV-stralen en extreem duurzaam is. Wilt u thuis een van de oudste hangbruggen ter wereld bekijken, aarzel dan niet en plaats uw bestelling.