inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Schilderijen Magische plaatsen - architectuur afbeeldingen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Preah Khan (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Kyoto, Japan (1 Part)
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Kyoto, Japan (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Kyoto, Japan (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Artistic City
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Flowers Alley
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Colourful gondolas
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
In stadsgezichten met historische paleizen, kerken en pleinen schuilt een tijdloze schoonheid. Bij velen geliefde gebouwen zijn ook geschikt als sierlijk thema in de binnenhuisinrichting, zoals blijkt uit schilderijen met architectuur en schilderij artistiek. Deze decoraties brengen elegantie en stijl in je woning. Het Colosseum, de Taj Mahal, de moskee van Casablanca zijn enkele motieven uit de collectie schilderijen architectuur van bimago. Schilderijen met architectuur zullen elk interieur veranderen en ieders aandacht trekken!

Schilderijen van architectuur

Ben je geïnteresseerd in architectuur, of vind je het gewoon leuk om de schoonheid van de constructie van mensenhanden te bewonderen? Schilderijen met architectuur zijn een oplossing die elegantie en stijl in uw huis zal brengen. Ondanks het universele thema zijn de decoraties heel divers, omdat de gebouwen zelf dat ook zijn. Schilderijen met architectuur die structuren in barok- en renaissancestijl met decoraties weergeven, zullen geweldig werken in interieurs die zijn ontworpen om indruk te maken, bijvoorbeeld in een woonkamer of hal. Moderne en postmoderne gebouwen zullen juist prachtig staan in ingetogen interieurs, zoals een kantoor of studeerkamer. Een schilderij met Japanse, Italiaanse of oosterse architectuur zal een perfecte aanvulling zijn op de inrichting van de keuken en de eetkamer. Levendige, sterke kleuren en de warmte die uit de decoraties komt, harmoniëren perfect met houten meubels, voegen meer energie toe aan de kamers en maken de tijd samen aangenamer voor uw gezin.


 

Architectuur in beeld

In de architectuur telt niet alleen de uitvoeringstechniek, maar ook het uiteindelijke effect. Schilderijen met architectuur laten je de verworvenheden van cultuur in bijna elke uithoek van de wereld bewonderen. Werken met mooie, gekrulde treden die voor altijd lijken door te gaan, zullen een geweldige versiering van de gang zijn. Ook al heeft je huis geen vloer, wie houdt je tegen om er trappen in te leggen? Charmante huurkazernes aan zee en bloementuinen met levendige kleuren, vereeuwigd in schilderijen met architectuur, zullen het beste werken als decoratie voor uw slaapkamer. Plaats het ornament aan de muur boven het hoofdeinde van het bed of naast de boekenplank en de kamer krijgt een charmant karakter. Het zou ook een goed idee zijn om een schilderij met architectuur, zoals een tempel of paleis, in de logeerkamer te hangen. Hierdoor voelen uw gasten zich gedistingeerd en wordt het interieur monumentaal.