inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Beelden van Chicago

Filters

Filters

Kleur

Beelddelen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Het is goed om te dromen, en Chicago-schilderijen van bimago of met een "Windy City"-thema zullen je de inspiratie geven die je nodig hebt! Bewonder de Sears Tower of John Hancock Center, het Chicago Board of Trade Building, het hoogste gebouw in Chicago tot 1965 en het huis van de "Daily Planet" "Bekend om de Superman-filmpersonages! Vind inspiratie in de foto's van de watershows van de Buckingham Fountain en staar naar de weerspiegeling van de skyline van Chicago in Lake Michigan of de waterkant van Lake Michigan.

Afbeelding van Chicago

Ben je op zoek naar een stijlvolle decoratie die je bijna overal in huis kunt plaatsen? Afbeeldingen uit Chicago is een oplossing die speciaal voor jou is gemaakt. Zo'n decoratie zal geweldig aan de muur hangen in de slaapkamer of logeerkamer. De grootstedelijke charme die betoverd is in het schilderij van Chicago zal de kamer klasse en chic geven. Het werk komt het beste tot zijn recht in het gezelschap van meubels in een moderne stijl, zoals een tweepersoonsbed, een grote kledingkast of een donker, rond tapijt. De nachtelijke skyline van de stad op het schilderij uit Chicago is een perfecte oplossing voor de woonkamer of hal. Een mooi landschap maakt niet alleen een goede indruk op gasten en huisgenoten, maar brengt ook rust en zachtheid in de kamer. Chicago-afbeeldingen zijn er in vele formaten, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je te weinig ruimte hebt. U kunt eenvoudig een enkele decoratie ophangen of op een dressoir zetten en tegen de muur laten leunen. Aan de andere kant kunnen meerdelige schilderijen naast elkaar worden geplaatst of een interessante compositie creëren door ze op verschillende plaatsen in de kamer te plaatsen.


 

Schilderijen van Chicago op canvas

Wil je veel kamers decoreren, maar wil je ook dat elk op zijn eigen manier uniek is? Schilderijen uit Chicago zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, waarmee je op geselecteerde plekken een heel andere sfeer kunt creëren. Een meerdelig, rood stadslandschap zal perfect zijn als decoratie voor een jeugdkamer. Heldere kleuren brengen dynamiek in de ruimte en het universele thema zal de jonge bewoner zeker aanspreken. Schilderijen uit Chicago in oranje tinten passen perfect in de warme sfeer van de keuken en eetkamer en voegen positieve energie toe aan de kamers. Aan de andere kant zullen zwart-witte decoraties perfect de ernst en klasse van een ruimte benadrukken, zoals een kantoor, studeerkamer of leeszaal.