inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Beelden van andere steden

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Florence (1 Part) Vertical
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij California (Collection)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
We hebben iets speciaals voor liefhebbers van stedelijke architectuur, reizigers en dromers! Stadsafbeeldingen en afbeeldingen van de stad 's nachts door bimago omvatten stadsgezichten 's nachts, panoramische afbeeldingen, abstracties geïnspireerd door grote metropolen, idyllische landschappen en meer! Een brede selectie van patronen zorgt ervoor dat ze in elk interieur passen! Santorini, Marokko, Rio de Janeiro, Florence, Barcelona - dit zijn slechts enkele van de beroemde steden die nu jouw interieur kunnen versieren.

Schilderijen van Los Angeles

Voel je je aangetrokken tot mooie uitzichten en levendige plekken? Dan zijn canvas prints van moderne steden een decoratieve oplossing die je zeker zal bevallen. Een schilderij uit Los Angeles past het beste bij je slaapkamer of kantoor. Hang een ornament met uitzicht op de City of Angels aan de muur naast een groot, comfortabel bed met een zachte deken en geniet elke avond voordat je naar bed gaat van de dromerige sfeer van de verlichte metropool. Hang een schilderij uit Los Angeles ook boven het bureau op kantoor en de hele ruimte krijgt meer klasse en een sterker karakter. Een andere plek die bruist van het leven zal je een beeld van Rio De Janeiro laten zien. Levendige kleuren en associaties met een geweldige kermis zullen een geweldige match zijn voor een speelkamer of speelkamer. Maak het decor af met kleurrijk speelgoed en interessante meubels, zoals grote poefs of een zwembad met ballen, en de kamer wordt nog gekker. Het dynamische leven van een grote stad, vastgelegd in schilderijen uit Rio De Janeiro, zal ook goed werken in de kamer van een tiener en er een beetje scherpte aan geven.


 

Schilderijen van Santorini

Mis je de charmante plekjes die je graag bezoekt tijdens je vakantie? Met afbeeldingen van moderne steden kunt u uw favoriete hoekjes altijd dicht bij u hebben. Schilderijen van Santorini - een prachtig vulkanisch eiland - zullen er geweldig uitzien als ze aan de muur worden gehangen in een leeskamer of eetkamer thuis. Zonnige uitzichten en de warmte die uit de decoraties komt, zullen de kamer gezelliger en interessanter maken. Gemeenschappelijke maaltijden en rust in zo'n sfeer is een plezier!

Schilderijen van Firenze

Als u een meer idyllische sfeer in uw huis wilt brengen, zult u zeker van schilderijen met moderne steden houden. Het stedelijke landschap van de metropolen van de wereld zal urban chic en een verbluffende stijl in het interieur introduceren. Schilderijen met Florence passen perfect in het interieur van de woonkamer. Meubels in klassieke stijl, zoals een donkerbruine bank of een houten dressoir, zullen perfect de Italiaanse sfeer van de stad benadrukken.