inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Sportbeelden

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Kick-off (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij On Start (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij My Dream (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Vintage (Collection)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Bike (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Colourful Sport (Football)
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Dream Car
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Sports Games
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Old Cars Racing
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Enjoy the game
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij City Trip
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij I Love Football
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Razendsnelle
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Veel mensen kunnen zich geen leven zonder sport voorstellen! Als jij je in je vrije tijd ook bezighoudt met je favoriete sport of als je een fervent sportfan bent, kun je je passie tonen door je kamers te decoreren met sportschilderijen van bimago. De collectie Schilderijen Sport en Sport Schilderijen bevat ontwerpen van autoraces, wielrennen en voetbal. Sportieve schilderijen brengen dynamiek en energie in je ruimte! Ze passen niet alleen thuis - je kunt ze ook gebruiken in de inrichting van een sportschool en een sportclub.

Sportbeelden

Ben je dol op sporten, steun je dapper je geliefde team en volg je gretig de uitzendingen van de belangrijkste wedstrijden? In dit geval moet je huis sportschilderijen hebben! Schilderijen gedrukt op canvas met voetbal, basketbal, dans, tennis of een andere discipline zijn niet alleen een geweldige manier om je passie te tonen, maar zijn ook een perfecte decoratie voor een woonkamer, slaapkamer of speelkamer. Kleurrijke sportcanvas prints zien er fantastisch uit op een lichte muur, samen met eenvoudige meubels en sportaccessoires. Het is een geweldige decoratie voor zowel een kinderkamer als een woonkamer. Sportschilderijen zijn een uitstekende propositie voor interieurs in huis, maar ook voor commerciële ruimtes. Zo'n decoratie, opgehangen in een sportschool, trainingsruimte of sportclub, zal een grote motivatie zijn om te sporten en inspiratie voor actie voor zowel amateurs als professionals. Vooral als het wordt omringd door medailles, bekers en diploma's die zijn gewonnen door andere spelers die op dezelfde plek trainen.


 

Voetbal afbeeldingen

Hardlopen, fietsen, volleyballen of zwemmen - iedereen heeft zijn favoriete sport. De grootste menigte fans is echter absoluut voetbal en het zijn de voetbalbeelden die tot de meest gewilde behoren. En het aanbod van bimago heeft echt veel om uit te kiezen! Hier vindt u fantastische afbeeldingen van stadions, voetballers in actie, close-ups van de bal of het doelnet, evenals de vlaggen en kleuren van de meest populaire teams ter wereld. Die diversiteit zorgt ervoor dat elke kleine en grote voetballiefhebber zijn geliefde sport in beeld precies in het bedrijf vindt dat hij of zij wenst. Sportafbeeldingen van bimago presenteren een verscheidenheid aan disciplines - van de meest populaire tot niche. Ze genieten echter altijd van dezelfde perfectie van vakmanschap, een rijk palet aan kleuren, maten en vormen.