inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Beelden van de vier seizoenen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Happy Meadow (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 7
Elk van de seizoenen heeft zijn eigen unieke karakter. Als je de schoonheid van de veranderende natuur op prijs stelt, zet dan in op een originele binnenhuisdecoratie in de vorm van schilderijen met seizoenen van bimago. In de collectie schilderijen vier seizoenen vind je sprankelende herfstparken, besneeuwde boomtoppen en motieven van tropische stranden! Als je geen favoriet seizoen hebt kun je een fotogalerij maken die bestaat uit vier verschillende schilderijen. Met deze decoratie zul je zeker de aandacht trekken van je gasten.

Het beeld van het seizoen

Elk van de seizoenen heeft een onmiskenbare charme en elk is op zijn eigen manier betoverend, daarom is het vaak onmogelijk om met één seizoen afbeeldingen van vier seizoenen te kiezen. Kies dan voor een multi-element schilderij met de seizoenen of kies vier losse doeken en creëer vervolgens je eigen, originele afbeeldingwand. Zo'n ornament zal extreem universeel en tijdloos zijn en tegelijkertijd zeer effectief in termen van kleuren. De combinatie van herfstgoud en bruin, winterwit en lentegroen met zonnige zomerkleuren zal elk interieur verbazen, maar ook expressie en positieve energie geven. Zeker als je kiest voor dezelfde weergave of een vergelijkbaar thema in vier verschillende versies. De seizoenen van het jaar zullen de schilderijen waarnemers zeker aanzetten om na te denken over de voorbijgaande en eeuwige levenscyclus van de natuur, waardoor ze de schoonheid van de wereld in buitengewone landschappen en de magie van de natuur kunnen waarderen.


 

Beelden van de vier seizoenen

De seizoenen-collectie die beschikbaar is in het bimago-aanbod - vooral afbeeldingen van berg- of zeelandschappen of bomen en bladeren - is een voorbeeld van een decoratie die perfect past in Scandinavische, rustieke en klassieke interieurs. Ze passen perfect bij houten meubels en natuurlijke accessoires, zoals rieten manden, keramische schalen of gevlochten touwdecoraties. Als het gaat om de kleuren van de muren, zal de beste achtergrond voor de vier seizoenen schilderijen, vanwege hun gevarieerde kleurenpalet, een helder, uniform oppervlak zijn. Een interessante optie is ook om één tint te kiezen die zich in alle vier de seizoenen van het jaar herhaalt en de muur in die kleur te schilderen. Hierdoor wint de ruimte aan zeggingskracht en vermijdt u tegelijkertijd de ordeningchaos en de indruk van overdaad. Ontdek de seizoenen van het jaar. Schilderijen met prachtige landschappen en thema's van de rijkdom van de natuur in verschillende gedaanten.