Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren
Zomeruitverkoop tot 70% Aanbieding geldig tot 2021/06/30 Bekijk

Scandinavische schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Scandinavische schilderijen op canvas

Een van de meest gewilde decoratieve elementen voor het interieur zijn canvasschilderijen. Bij het kiezen van die in de Scandinavische stijl, kunnen we kiezen uit afbeeldingen in zwart-wit of kleur, rustige landschappen of schilderijen met een planten- of dierenmotief. Wat decoraties in de Scandinavische stijl verbindt, zijn ingetogen kleuren, universele motieven en een modern karakter. Ze werken niet alleen voor een appartement of huis, maar ook voor voor het kantoor, gastenverblijf, schoonheidssalon of restaurant. Schilderijen in Scandinavische stijl vormen een aanvulling op het interieurontwerp in lichte, minimalistische interieurs versierd met hout en natuurlijke kleuren.

lees meer beschrijving verbergen

Scandinavisch schilderij voor de woonkamer

Scandinavische schilderijen zijn vaak prachtige landschappen die het uitzicht op de natuur weergeven. Ze zien er geweldig uit als muurdecoratie in de woonkamer. Het motief van een in mist gehuld bos, het kalme oppervlak van het meer of majestueuze bergtoppen boven de bank of bij de open haard zijn bevorderlijk voor rust na een zware dag. Een ideale plek om Scandinavische schilderijen te laten zien, bijvoorbeeld met een bloemmotief, is de muur boven het bed in de slaapkamer. Op hun beurt zien moderne zwart-wit- of pastelkleurige afbeeldingen er geweldig uit in de kamer van een tiener.

Scandinavische afbeeldingenset

Wanneer u op zoek bent naar een buitengewoon idee voor een cadeau voor vrienden, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verhuizing of een bruiloft, is het de moeite waard om een ​​Scandinavisch schilderij te kopen. Het universele ontwerp past bij kamers met verschillende decoraties en doen zeker een beroep op de smaak van de ontvanger. De perfecte keuze is een set Scandinavische afbeeldingen die naast elkaar een samenhangend geheel vormen. Meerdere schilderijen in een vergelijkbare stijl kunnen ook in de gang worden opgehangen of in verschillende kamers worden geplaatst, waardoor een leidend thema door het hele appartement zal verschijnen.