inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Scandinavische schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Among the Grass (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Rainforest (1 Part) Square
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Polaroid (1 Part) Vertical
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij NYC (1 Part) Vertical
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Voel jij je goed in minimalistische interieurs? Dan zijn schilderijen in Scandinavische stijl iets voor jou. Scandinavische schilderijen zijn een combinatie van subtiliteit, natuur en ingetogen kleuren. Universele motieven zullen een minimalistisch interieur perfect benadrukken en het een vleugje Scandinavisch hygge-klimaat geven. Ze passen perfect bij natuurlijk hout en ruimtes die in neutrale kleuren zijn gehouden. Laat je inspireren door prachtige schilderijen in Scandinavische stijl en verander je interieur.

Scandinavische schilderijen op canvas

Een van de meest gewilde decoratieve interieurelementen zijn canvasschilderijen. Bij het kiezen van die in de Scandinavische stijl, kunnen we kiezen uit zwart-wit of kleurenafbeeldingen, vredige landschappen of schilderijen met het motief van planten of dieren. Wat decoraties in de Scandinavische stijl verbindt, zijn ingetogen kleuren, universele motieven en een modern karakter. Ze zijn niet alleen perfect voor een appartement of huis, maar ook voor een kantoor, pension, schoonheidssalon of restaurant. Schilderijen in Scandinavische stijl zullen het decor aanvullen in heldere, minimalistische interieurs die zijn versierd met hout en natuurlijke kleuren.


Scandinavisch schilderij voor in de woonkamer

Scandinavische schilderijen zijn vaak prachtige landschappen die het uitzicht op de natuur weergeven. Ze zullen er geweldig uitzien als wanddecoratie voor de woonkamer. Het motief van een bos gehuld in mist, het kalme oppervlak van het meer of de majestueuze bergtoppen die boven de bank of bij de open haard hangen, zullen bevorderlijk zijn om uit te rusten na een zware dag. De muur boven het bed in de slaapkamer is een ideale plek om Scandinavische schilderijen op te hangen, bijvoorbeeld met een bloemmotief. Moderne afbeeldingen in zwart-wit of pastel zullen er op hun beurt geweldig uitzien in de kamer van een tiener.

Scandinavische schilderijen set

Wanneer je op zoek bent naar een bijzonder idee voor een cadeau voor vrienden, bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verhuizing of bruiloft, is het de moeite waard om een Scandinavisch schilderij te kopen. Het universele ontwerp past bij kamers met verschillende decors en zal zeker de smaak van de ontvanger aanspreken. De perfecte keuze is een set Scandinavische kunst aan de muur die een samenhangend geheel vormen wanneer ze naast elkaar worden geplaatst. Meerdere schilderijen in een vergelijkbare stijl kunnen ook in de gang worden opgehangen of in verschillende kamers worden geplaatst, zodat één thema door het hele appartement zal verschijnen.