inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Scandi boho schilderijen

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
Scandi boho is een combinatie van de minimalistische Scandinavische stijl en de uitgelaten boho stijl. Door deze twee tegengestelden op een vakkundige manier te combineren ontstaat een uiterst originele ruimte, die verrukt met de harmonie van kleur en motieven! Scandi boho schilderijen kunnen het unieke karakter van een ruimte benadrukken, bijvoorbeeld met bloemmotieven in warme kleuren. Scandi boho schilderijen laten je de unieke sfeer van je interieur ontdekken. Kies een schilderij op canvas dat het beste bij jouw huis past!

Scandi boho-schilderij

Vraag je je af wat scandi boho-schilderijen eigenlijk zijn? Dit zijn wanddecoraties gebaseerd op een stijl die tegenstellingen combineert. Denk hierbij aan Scandinavisch, ingetogen minimalisme en originele en ietwat gekke boho. Denk je dat zo'n verbinding onmogelijk is? Scandi boho schilderijen beschikbaar in bimago bewijzen dat alles in elkaar gezet kan worden en spectaculaire effecten krijgen. We bieden veel interessante ontwerpen die elke hoek van je huis zullen versieren. Hier vind je iets origineels voor in de slaapkamer, woonkamer, eetkamer of keuken. Dit soort motieven zijn ook geschikt voor interieurs van kinderen of tieners. Het scandi boho-schilderij vult perfect de lege ruimte op de muur en verlevendigt het arrangement. Hierdoor verander je het interieur moeiteloos in een paar minuten.


 

Afbeeldingen in scandi boho-stijl

Scandi boho is een nieuwe trend die snel populair werd. Er is echter niets vreemds aan. Het is elegant, relatief eenvoudig en tegelijkertijd uiterst effectief. Het scandi boho-beeld wordt in rustige kleuren gehouden, waardoor het doet denken aan ontspanning en harmonie. Hang hem op een goed zichtbare plek en bewonder hem elke dag - wij garanderen dat je je niet snel zult vervelen! Blader door onze scandi boho-schilderijen en plaats uw bestelling en pas deze aan uw behoeften aan. U bepaalt zelf de afmetingen van de decoratie, kies een van de vele beschikbare varianten. Vergeet ook niet aan te geven in welke techniek je geïnteresseerd bent. We bieden premium- en canvasafdrukken. We hebben ook patronen die we u kunnen geven als akoestische afbeeldingen. Je huis hoeft niet helemaal scandi boho te zijn om bijpassende wanddecoratie te kopen. Ze passen ook bij veel andere, even rustige arrangementen, bijvoorbeeld vintage of shabby chic.