inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Rustiek schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Secret Lavender Bouquet [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Secret Bouquet II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Secret Bouquet [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Angelic Touch [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Windy Day II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Windy Day [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Bloom II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Bloom [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Field Dance II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Field Dance [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Schilderij Golden Field (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Wil je de geur van verse lavendel in je interieur? Of misschien wil je de sfeer van het zorgeloze platteland nabootsen? Introduceer unieke rustieke schilderijen in je huis die de ruimte gezellig en uiterst charmant zullen maken! Een idyllische woonkamer, keuken of slaapkamer voorzien van schilderijen op doek bevordert een heerlijke ontspanning en moedigt je aan om tijd door te brengen met familie en vrienden. Met het ruime aanbod aan schilderijen in rustieke stijl van bimago kun je je eigen unieke rustieke interieur creëren!

Schilderijen in rustieke stijl

Rustieke schilderijen zijn een belangrijk onderdeel van de bimago collectie. Dankzij hen breng je een heel andere sfeer in huis – elegant en tegelijkertijd uiterst gezellig. Je kunt dit soort wanddecoraties gemakkelijk afstemmen op elk interieur, omdat je zelf de afmetingen bepaalt. Het aanbod omvat perfecte schilderijen voor een rustieke woonkamer, maar ook voor andere kamers zoals een slaapkamer, hal, eetkamer of zelfs een kinderkamer. Onze producten onderscheiden zich vooral door een hoge kwaliteit. Koop een rustiek schilderij als canvas print of premium print. Door ons aanbod goed te bekijken, zult u ontdekken dat sommige decoraties zelfs in een geverfde versie besteld kunnen worden. In dit opzicht kunt u ze eenvoudig aanpassen aan uw eigen behoeften en voorkeuren. Hoewel rustieke schilderijen er het beste uitzien in vintage arrangementen, kun je ze met een beetje creativiteit ook matchen met modernere interieurs.


Rustieke afbeeldingen

Waarom is het de moeite waard om te wedden op schilderijen in rustieke stijl? Ze zijn niet alleen elegant, maar ook tijdloos. Dit zijn decoraties die goed gecombineerd kunnen worden met een oude klok of decoratieve petroleumlampen, maar ook met moderne interieurelementen. De schilderijen in rustieke stijl die we in het aanbod hebben geïntroduceerd, zullen u verrassen met een verscheidenheid aan thema's. Bent u op zoek naar een wanddecoratie die uit meerdere delen bestaat? We hebben veel van dergelijke voorstellen in onze collectie, ze vormen een perfecte aanvulling op rustieke schilderijen uit één stuk. Bimago producten uit deze categorie zijn de perfecte aanvulling op stijlvolle arrangementen met een landelijk karakter. Dankzij hen wordt uw huis een rustige plek waar u elk moment met plezier zult doorbrengen. Schilderijen in rustieke stijl brengen je dichter bij de natuur. We willen je niet beperken in je keuze, daarom introduceren we constant nieuwe decoraties in de collectie. U kunt rustieke schilderijen bestellen in gedempte of levendige kleuren, het hangt allemaal van u af.