inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Retro schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Amber Map
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Floral Trio (Collection)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Vintage (Collection)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Retro (Collection)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Bike (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Retro Map (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Retro Map (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij The Map of the Past
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Written in Flowers
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Music of the Past
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
  1. 1
  2. 2
Interieurdesign in retrostijl is een combi van modern design met unieke interieurelementen, zoals meubels en accessoires, die aan vroeger doen denken. Om het specifieke karakter van de ruimte te benadrukken kun je het interieur verrijken met wanddecoraties in de vorm van retroschilderijen uit de bimago collectie. De retroschilderijen zijn rijk aan levendige kleuren, fantasievolle motieven en abstracte vormen, die niet alleen de juiste sfeer creëren, maar ook nostalgische gevoelens oproepen en je laten terugkeren naar voorbije jaren!

Retro schilderijen

Wie van ongebruikelijke wanddecoraties houdt, kiest best voor een retro schilderij. Het is een unieke decoratie die het interieur kan verlevendigen en een heel andere sfeer kan geven. De bimago collectie bevat effectief ogende schilderijen voor retro keukens, maar ook interessante voorstellen voor andere kamers in huis. Het is de moeite waard eraan te denken dat ze niet alleen een goede keuze zijn voor klassieke arrangementen. Schilderijen in retrostijl zijn ook geschikt voor Scandinavische of industriële interieurs. Veel hangt af van creativiteit. Een mooi retro schilderij met een zorgvuldig geselecteerd motief zal een samenhangend geheel vormen met andere accessoires en elementen van de kamerinrichting. Ons aanbod omvat decoraties in veel verschillende maten, zodat we ervoor zorgen dat iedereen de juiste vindt, afgestemd op individuele behoeften.


Schilderijen voor retro keukens

Vooral schilderijen voor retro keukens zijn populair. Hierin is niets verrassends, want dergelijke wanddecoraties passen goed in de ruimte waar maaltijden worden bereid en gegeten. Onze retro keukenfoto's zijn te bestellen als Premium Print of digitale canvas prints. We passen ons aan aan de individuele behoeften van onze klanten. Sommige producten zijn ook te bestellen als handgeschilderde retro schilderijen, die met oog voor detail zijn gemaakt. Voor wie op zoek is naar originele wanddecoraties, bieden wij op onze beurt retro schilderijen aan die uit meerdere delen bestaan. We hebben ervoor gezorgd dat onze collectie veel verschillende thema's heeft om uit te kiezen, waaronder: bloemen, vrouwelijk of met inscripties. Liefhebbers van auto's moeten het imago van een retro-auto mooi vinden. Welke wanddecoratie je kiest, is helemaal aan jou. We moedigen je aan om vertrouwd te raken met onze collectie en te kijken wat de retro schilderijen die door bimago worden aangeboden, zo bijzonder maakt. Zoek naar unieke decoraties voor je huis of appartement. Je kan hoogwaardige retro schilderijen bestellen voor je woonkamer, keuken en zelfs slaapkamer.