inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Provençaals schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Secret Lavender Bouquet [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Bloom II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Bloom [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Schilderij Sunny Garden (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Secret Bouquet (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Lavender Field II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Lavender Field [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
  1. 1
  2. 2
  3. 3
De Provençaalse stijl staat synoniem voor gezelligheid, warmte en comfort. Uiterst belangrijk zijn daarin de natuurlijke materialen, lichte kleuren en klassieke meubelen, maar vooral de zorgvuldig gekozen decoraties die het specifieke karakter van de ruimte benadrukken. Provençaalse schilderijen met bloemen- en plantenmotieven zullen het interieur een romantisch karakter geven! Met een schilderij in Provençaalse stijl van bimago kun je in je interieur een unieke inrichting creëren, geïnspireerd op zuidoost Frankrijk!

Schilderijen in de Provençaalse stijl

Wil je de sfeer van Zuidoost-Frankrijk in huis halen? Onze Provençaalse schilderijen helpen je daarbij. Het is een ideale propositie voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle en licht romantische interieuraccessoires. Dit soort wanddecoraties zullen elk arrangement verrijken. Bekijk ons aanbod en kies voor schilderijen in Provençaalse stijl voor de woonkamer, keuken, eetkamer of slaapkamer. Delicate en tegelijkertijd effectieve motieven zien er geweldig uit, zelfs in modernere interieurs. Je kan een Provençaals schilderij bestellen als print op canvas of als Premium print, sommige producten zijn ook verkrijgbaar in een handgeschilderde versie. Je bepaalt zelf welke decoratie je bestelt. Bekijk alle schilderijen aan de muur in Provençaalse stijl en vind je inspiratie. We garanderen dat iedereen het perfecte, unieke ornament zal vinden op bimago. Afbeelding in de Provençaalse stijl zal je interieur veranderen.


Provençaalse stijl afbeeldingen

Het maakt niet uit of je schilderijen wilt bestellen voor een Provençaalse keuken of voor een andere ruimte. In onze collectie vind je gemakkelijk de juiste die bij jouw voorkeuren passen. De afbeelding in Provençaalse stijl is een van de beste voorstellen voor mensen die houden van subtiele wanddecoraties, in delicate kleuren en met een elegant motief. Je vindt hier veel decoraties met bloemen, maar ook unieke landschappen. Provençaalse schilderijen voor de keuken, woonkamer en andere kamers zijn van hoge kwaliteit. Dit geeft je het vertrouwen dat ze elegant aan de muur zullen staan. Bovendien is het beeld in Provençaalse stijl zo stijlvol dat het zelfs perfect past in kantoren, wachtkamers en soortgelijke plaatsen. Dankzij dit kunt u naar de pittoreske Provence verhuizen zonder uw huis te verlaten en deze unieke, rustige sfeer te voelen. De schilderijen in Provençaalse stijl die je kunt vinden bimago zijn niet in één, maar in meerdere maten verkrijgbaar. Daarnaast hebben we zowel klassieke versieringen uit één stuk als versieringen die uit meerdere elementen bestaan. Wacht niet langer, bestel nu een foto in Provençaalse stijl!