inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Pastel schilderij voor in de woonkamer

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Sky Dream
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Make Art (1 Part) Vertical
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Droom je van een gezellige en vrolijke kamer? Mis de collectie pastelschilderijen van bimago niet! Decoraties in de tinten mint, lichtblauw of poederroze zullen je interieur verfraaien en je humeur verbeteren. Pastelkleurige schilderijen zijn perfect voor ruimtes die bestemd zijn voor ontspanning of lichaamsverzorging: een slaapkamer, kinderkamer, therapieruimte of schoonheidssalon. Er zijn echt heel veel mogelijkheden als het gaat om het kiezen van een thema! Je kunt kiezen voor pastel schilderijen met bloemen, dieren of opschriften.

Pastel schilderij voor in de woonkamer

Delicate en subtiele kleuren raken nooit uit de mode, en decoraties in de kleuren mint, poederroze of lichtblauw zullen elk arrangement perfect aanvullen. Pastelkleuren uit het bimago-aanbod zijn hier een perfect voorbeeld van en daarom worden ze gretig gekozen voor zowel privéwoningen als commerciële ruimtes. Vooral dat behalve de kleurbasis letterlijk alles kan verschillen - het thema, de grootte, de mate van realisme en de manier van afwerken. In onze winkel vind je schilderijen in de vorm van een landschap gedrukt op canvas in pasteltinten, originele schilderijen, fascinerende collages en abstracties, maar ook tekeningen en lineaire en geometrische composities. Dankzij zo'n verscheidenheid zal elke liefhebber van delicate en stijlvolle decoraties zeker iets vinden voor zijn woonkamer of elk ander interieur naar keuze.


 

Pastelkleuren

Rustige, milde kleuren met een grote hoeveelheid wit creëren een sfeer van lichtheid, gezelligheid en vrijheid in het interieur. Door een pastelschilderij voor de woonkamer te kiezen, kunt je deze veranderen in een plek die bevorderlijk is voor rust en ontspanning, en die ook lange vergaderingen met familie en vrienden aanmoedigt. Een soortgelijk gedempt effect kan ook in andere interieurs worden bereikt, bijvoorbeeld door pastelschilderijen te bestellen voor een slaapkamer, thuisbibliotheek of babykamer. Decoraties in de kleur snoeproze, mint, licht olijfgroen of paars, bijvoorbeeld in de vorm van een afbeelding met bloemen en algemeen bekende plantmotieven, zullen ook geweldig staan in een tienerkamer, een romantisch kantoor of een damesgarderobe. Lichte, afgezwakte kleurenafbeeldingen zijn een goed idee voor een wandgalerij, ook in een massagesalon of therapieruimte, d.w.z. plaatsen waar niets de gasten mag afleiden.