inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Schilderijen muziek

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Ballerina
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Twine (Golden) II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Twine (Green) II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Twine (Grey) II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Schilderij Tango (5 Parts) Wide Brown
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Twine (3 Parts) Grey
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Twine (1 Part) Wide Grey
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Twine (5 Parts) Wide Grey
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Ballet (Collection)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Debutante
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Jazz in comic
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Jazzy NYC
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Jazz musician
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Elektrische gitaren
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Goud ballet
vanaf
€ 98,32
€ 151,27
  1. 1
  2. 2
Muziek is aanwezig in bijna ieders leven. Luisteren naar je favoriete liedjes of je eigen liedjes componeren, nieuwe bands ontmoeten en de feiten die daarmee verband houden - er zijn tal van manieren om met dit veld in contact te komen! We hebben muzikale motieven gecombineerd met een origineel idee voor wanddecoratie, waardoor een verzameling muzikale afbeeldingen is ontstaan. Muziekbeelden en muzikale beelden zullen jou ruimte veranderen en jou passies benadrukken. Gitaar, saxofoon, viool of jazzmuzikanten thema - er is voor elk wat wils tussen muzikale afbeeldingen!

Muziek beelden

Wie van ons houdt er niet van muziek? We kunnen verschillen in termen van favoriete genre, artiest of voorkeursinstrumenten, maar de meeste mensen genieten van hun tijd door naar hun favoriete liedjes te luisteren of door hun eigen melodieën te componeren en te spelen. Als muziek je ware passie is en je je leven niet meer zonder kunt voorstellen, laat het dan ook op de muren van je huis verschijnen door schilderijen te kiezen met muziek in de hoofdrol.


 

Muzikale beelden

Klassiek, rock, soul, blues, gezongen poëzie of folk. Net zoals echte muziek verrukt met zijn diversiteit, bieden muzikale schilderijen van bimago verrassing met hun benadering van het onderwerp, kleuren en rijkdom aan patronen en techniek van uitvoering. Hier vind je zowel portretten van beroemde zangers als afbeeldingen van volledig anonieme artiesten. Dansende vrouwen, allerlei instrumenten, notenbalken met noten, maar ook verbazingwekkende muzikale abstracties. De rijkdom aan patronen en kleuren betekent dat onder onze voorstellen iedereen een foto met muziek zal vinden die past bij hun smaak, evenals bij het karakter van het interieur.

Muzikale schilderijen

Muziek, schilderijen en interieur is een combinatie van drie artistieke werelden, die gedoemd is te slagen. Schilderijen met een muziekthema passen perfect in de sfeer van de meeste kamers en harmoniëren ook met bijna elke inrichtingsstijl - van klassiek, via boho en country tot moderniteit. Interessant is dat met de hand geschilderde decoraties op canvas niet alleen een manier zijn om je passies en voorkeuren in het interieur te presenteren, maar ook om er leven en dynamiek in te brengen. Dankzij hen krijgen zelfs een monochrome woonkamer en een pastelkleurige slaapkamer een nieuwe dimensie, en zal de kamer van een muziekminnende tiener of een multimediahoek thuis aan adel winnen.