inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Mode afbeeldingen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Oriëntatie

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Audrey (1 Part) Vertical
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Fashion (1 Part) Vertical
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Prada Moro (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Prada Marble (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
Ben je geïnteresseerd in mode? Volgt je graag de laatste trends? Bekijk dan de collectie modeschilderijen van bimago! Tussen de voorstellen vind je motieven uit de modewereld en schilderijen met mode-iconen als Twiggy of Audrey Hepburn, maar ook decoraties die kledingelementen en citaten vereeuwigen. Met schilderijen mode ga je voorbij aan de standaard patronen in de binnenhuisarchitectuur en geef je je ruimte een bijzonder karakter. Een schilderij mode kun je gebruiken in je slaapkamer, in een vrouwengarderobe of een kledingwinkel.

Mode afbeeldingen

Afbeeldingen met modethema's zijn een ware traktatie voor liefhebbers van de mode-industrie. Als je van mode houdt, de huidige trends geen geheimen voor je hebben, je weet wat hun geschiedenis erachter is, en Fashion Week is jouw feest, kijk dan wat we voor je hebben voorbereid. Een schilderij met mode kan vele gezichten hebben. Liefhebbers van modegeschiedenis zullen schilderijen met mode-iconen zeker waarderen: de legendarische Twiggy of Audrey Hepburn. Dit zijn slechts enkele van de personages uit de modewereld waarvan de afbeeldingen beschikbaar zijn in ons aanbod. Afbeeldingen met iconische garderobe-items, zoals een kleine zwarte jurk, zullen ook een perfecte aanvulling zijn op het interieur. Ook de afbeeldingen waarin mode eruitziet als die uit de meest bekende modetijdschriften trekken de aandacht. Modellen, vrouwelijke silhouetten en portretten zullen een geweldige decoratie zijn voor een stijlvolle slaapkamer of kledingwinkels.


 

Afbeeldingen van Gucci, Chanel, Prada en andere merken

Liefhebbers van luxe merken. zoals Chanel, Prada of Gucci, zullen ze ook patronen vinden die perfect bij hun smaak passen. Merklogo's, bovendien ingelijst in een gouden lijst, zijn een subtiele, maar effectieve toevoeging aan elk interieur. Aanhangers van minimalisme zullen op hun beurt afbeeldingen waarderen met inspirerende citaten met betrekking tot mode. Zo'n subtiel accessoire past perfect in een interieur ingericht in Scandinavische stijl met ingetogen kleuren. Een mode-afbeelding is een smaakvolle toevoeging aan de garderobe of slaapkamer van een vrouw. Op de juiste manier ingelijst, zal het een vleugje luxe en stijl aan het interieur geven. Afbeeldingen met een modemotief zullen ook een aanvulling zijn op het interieur van een kledingwinkel, kapper of schoonheidssalon. Belangrijk is dat bij het kiezen van een schilderij uit de bimago, we kunnen kiezen uit vele maten en formaten: met de hand geschilderd, maar ook klassieke of premium afdrukken. Deze laatste onderscheidt zich door een hoge glans en uiterst realistische textuur.