inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Mid century modern schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij New Road (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Modernisme, of moderne kunst, bestaat uit artistieke experimenten die het belang van kunst in het leven benadrukken. Modernistische schilderijen zijn het resultaat van onconventionele methodes en het gebruik van niet voor de hand liggende materialen. De originele kunstwerken zijn unieke wanddecoraties die passen in bijna elk interieur! Moderne schilderijen geven het interieur een unieke sfeer en zullen zeker opvallen. Dankzij de ruime keuze in de bimago collectie kun je het motief kiezen dat past bij de smaak van je gezinsleden!

Mid century modern schilderijen

Mid century modern schilderkunst is uniek omdat het vele vormen kan aannemen. De bimago-galerij kan niet zonder decoraties die verwijzen naar deze stijl. Je kan mid century modern schilderijen bestellen met abstracte motieven, maar ook prachtige landschappen, planten of dieren. De beslissing is aan jou – kies het ornament dat het beste bij je past. In onze collectie vind je eenvoudig mid century modern schilderijen voor de woonkamer, eetkamer of andere delen van het huis. Hun onbetwistbare voordeel is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende maten. Dit zorgt ervoor dat de bestelde schilderijen in de mid century modern stijl perfect passen in elk interieur. Verschillende technieken voor het maken van decoraties zijn even belangrijk. Afhankelijk van je wensen kan je zowel mid century modern schilderijen op canvas als in de vorm van een Premium print kopen.


Mid century modern schilderkunst

Vraag je je af waarom je moet kiezen voor mid century modern schilderijen? Dit zijn originele kunstwerken die niet alleen passen in huizen en appartementen, maar ook in kantoren, restaurants en soortgelijke plekken. Ze trekken de aandacht en zien er buitengewoon effectief uit. Mid century modern schilderkunst combineert perfect traditionele en moderne schildertechnieken, wat unieke resultaten geeft. Vaak verwijst het duidelijk naar trends als impressionisme, kubisme of pop-art. Mid century modern schilderijen zijn passende toevoegingen aan moderne interieurs, maar ook Scandinavische of zelfs minimalistische. Onze collectie is zo divers dat je zeker snel een voorstel vindt dat perfect past bij een bepaald arrangement. Mid century modern schilderijen van bimago gallery worden gekenmerkt door hoge kwaliteit, unieke kleuren en unieke, vaak zelfs verrassende motieven. We garanderen dat ze iedereen zullen bekoren en de aandacht trekken van zowel leden van het huishouden als gasten die bij je op bezoek komen.