inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Marine schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Eerste golf
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Maritieme motieven brengen door hun kleuren rust en harmonie in het interieur. De nautische schilderijen worden gedomineerd door blauwtinten, schepen en schelpen, die doen denken aan onbezorgde vakantiemomenten. Zeeschilderijen zijn niet alleen perfect voor liefhebbers van zee-expedities. Dit is een geweldige manier om lichtheid in het interieur te brengen. Op bimago vind je ook zeeschilderijen met schepen, eindeloze zeeën en kustplaatsen. Vind de perfecte maritieme afbeelding voor jou op bimago gallery.

Maritieme schilderijen aan de muur van een woonkamer, kantoor of slaapkamer

Zeeschilderijen, dat wil zeggen een landschap aan zee en alles wat met de zee te maken heeft, zijn klassieke wanddecoraties in een appartement of kantoor. Door het onderwerp, de kleuren en de sfeer brengen ze rust en harmonie in het interieur. Daarom zijn ze perfect zowel in de woonkamer als in de slaapkamer, waar we dus elke dag uitrusten. Foto's met de zee op kantoor zullen op hun beurt de concentratie op het werk stimuleren. Het is goed om de afbeelding met de zee aan te vullen met andere maritieme accessoires - bijvoorbeeld decoraties gemaakt van touw, modellen van zeilschepen of schepen in een fles. De kleur die bij dit onderwerp hoort, is natuurlijk blauw en al zijn schakeringen: blauw, turkoois en marineblauw.

Laat meer zien Laat minder zien

Maritieme canvas schilderijen met de hand geschilderd en gedrukt

In de bimago-winkel kunnen klanten kiezen uit zeeschilderijen - die met de hand zijn geschilderd of afgedrukt op hoogwaardig canvas. Schilderijen die met de hand zijn geschilderd door een kunstenaarsschilder, met zichtbare penseelstreken, zullen er goed uitzien in klassieke ruimtes. Moderne prints zullen zich bewijzen in eigentijdse interieurs.

Maritiem in schilderen

De zee als inspiratiebron voor schilders is altijd aanwezig geweest in de kunst. Het maritieme thema was in het verleden populair en ook hedendaagse kunstenaars grijpen ernaar. Enkele van de meest populaire schilders die schilderijen met het zeethema maakten, waren: Ludolf Backhuysen, James Edward Buttersworth, de impressionist Francisco Gimeno Arasa en de Pool Michał Antoni Leszczyński. De hoofdrol in deze werken wordt natuurlijk gespeeld door de zee - kalm of ruig - maar ook de zandkust, duinen, hoge kliffen, zeilboten, boten, schepen en vissersboten. Klassieke maritieme schilderijen tonen ook zeeslagen.​