Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

-30% op canvasafdrukken tot 2021/09/20 Gratis levering boven 59€

Zee schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

 • Laat meer onderdelen zien

  Verberg extra onderdelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Sea: Beautiful Sunset
vanaf
€ 63,88
€ 91,26
Schilderij Sunny Sea
vanaf
€ 41,25
€ 58,93
Schilderij Schelpen
vanaf
€ 53,08
€ 75,83
Schilderij Sea and beach
vanaf
€ 16,77
€ 23,96
Schilderij Salento (1 Part) Vertical
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
Schilderij Rest Day (1 Part) Vertical
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
Schilderij Maritime Memory (3 Parts)
vanaf
€ 52,39
€ 74,85
Schilderij Sea Fan (1 Part) Vertical
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
Schilderij Sun Bath (1 Part) Wide
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
Schilderij Blue Lagoon (1 Part) Wide
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 8

Schilderijen met zeelandschap en zeethema

Wie van ons herinnert zich niet graag een vakantie aan zee? Het is voor veel mensen zeker een van de gelukkigste jeugdherinneringen. Zon, warm zand onder je voeten en zeegolven die de horizon bereiken. Je hoeft geen kind te zijn om te genieten van zonnebaden, taarten bakken en zandkastelen bouwen. Nu kunt u altijd vakantieherinneringen aan zeegezichten voor uw ogen hebben, in uw woonkamer of slaapkamer.
Uitzicht op een kalme zee en een zandstrand, ruige zeegolven, zonsopgang boven de horizon, weelderig gras in de duinen - er zijn veel mogelijkheden. Afzonderlijke categorieën zeeschilderijen zijn die met het beeld van zeilen boten, vuurtorens of stijgen naar de hemel van de kliffen. We kunnen ook kleurrijke boten of oude, beschadigde vissersboten, schelpen, stenen, vissen en onderwaterflora vinden. Door een zeeschilderij te kiezen, kunt u dit thema herhalen in andere decoraties om de maritieme sfeer in de kamer te versterken.
Het maritieme thema is een van de meest populaire schildermotieven. De zee fascineert en inspireert kunstenaars al eeuwenlang. Dankzij het aanbod van bimago shop je dit motief met een moderne twist aan je muur.

Laat meer zien Laat minder zien

De zee op de foto voor de woonkamer

Een schilderij met de zee aan de muur zal rust brengen in de kamer die zo nodig is op een plek waar we elke dag rusten. Het is dus de perfecte keuze voor in de woonkamer. Afbeeldingen met levendige kleuren en intense kleuren zien er goed uit in eenvoudige, moderne interieurs. U kunt kiezen voor degenen die de oceaan laten zien, een exotisch strand met palmbomen, een kust, een kleurrijke stad of een panoramisch uitzicht op het strand vol mensen. In elegante woonkamers is het de moeite waard om heldere, zwart-witte schilderijen in grijstinten op te hangen, die het interieur niet zullen domineren en de opstelling discreet zullen aanvullen. Klassiek ingerichte lounges zijn een goede plek voor traditionele, retro schilderijen van de zee, geschilderd door de hand van de kunstenaar. Zichtbare penseelstreken op de ruwe zeegolven geven ze dynamiek.
Het mariene thema wordt vaak gebruikt bij het inrichten van een kinderkamer. Het is zo universeel dat een kamer in de loop der jaren kan veranderen en decoraties, waaronder schilderijen met de zee, er altijd goed uit zullen zien. Het zeegezicht op canvas past perfect bij alle nautische decoraties, zoals vlaggen, touwknopen, ankers, reddingsboeien, roeispanen, schepen in flessen of modellen van zeilschepen.
Of misschien is het de moeite waard om een ​​schilderij met een marien thema in de badkamer te hangen? Dit is een van die thema's die daar geweldig zullen werken. En een bad in aromatisch schuim met uitzicht op het zeelandschap roept de mooiste vakantieherinneringen op. Aan de andere kant, in slaapkamer> een foto van een zonsondergang boven de zee of een winterse zeegezicht ziet er bijzonder mooi uit.