inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Strand schilderij

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Blue Calm (5 Parts) Narrow
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Blue Calm (1 Part) Narrow
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Blue Calm (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij North Sea (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Abandoned Beach (3 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Het strand heeft meerdere gezichten. Romantische zonsondergangen aan de kust, woeste golven en vuurtorens zijn uitzichten die lang in het geheugen blijven hangen en een inspiratiebron vormen voor kunstschilders! Schilderijen stranden, schilderij strand en landschappen met zee mochten niet ontbreken in de bimago collectie. Deze decoraties verfraaien je interieur en maken het gezellig! Kies voor schilderijen met inheemse stranden of van stranden met palmbomen en hangmatten die je meevoeren naar de warme kusten van de Stille Oceaan.

Schilderen met een strand

Afbeeldingen met een strandthema roepen zorgeloze vakantieherinneringen op. Niets wordt immers zo geassocieerd met rust en ontspanning voor lichaam en geest als heet maar zacht strandzand, brandende zon, sterke, verfrissende wind, koud zeewater en beukende golven op de kust. Nu kan het allemaal binnen handbereik zijn, en eigenlijk altijd in zicht. Het strand op de schilderij zal zeker bevorderlijk zijn om te ontspannen, onder te dompelen in herinneringen of de tijd van wachten op een vakantie aangenaam te maken. Een schilderij met een strand zal een goede aanvulling zijn, zowel voor privé interieurs, bijvoorbeeld een slaapkamer of een woonkamer, maar ook voor commerciële ruimtes, bijvoorbeeld voor massagesalons, schoonheidssalons of luxe hotels.


 

Strand zee afbeelding

Op bimago kun je veel schilderijen vinden met het thema strand. Zowel degene die lijkt op degene die liefhebbers van de Poolse zee kennen, als de meer exotische: Grieks of een inwoner van de Malediven. Maar liefhebbers van klassieke schilderkunst zullen ook iets voor zichzelf vinden: het strand in het schilderij geschilderd met traditionele, minder realistische penseelstreken. Strandschilderijen zijn ook verkrijgbaar in eendelige, drieluik- of meerdelige uitvoeringen. Bovendien is elke afbeelding met een strandthema verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor je effectieve collages kunt maken. Het hangt allemaal af van de afmetingen van de muur die we hebben en ... onze verbeelding. We kunnen kiezen uit afbeeldingen met een strand met een spectaculaire zonsondergang, een strand in de volle zon of een met een licht bewolkte lucht. Het schilderij kan het beste op een gladde, lichte muur worden gehangen om de compositie en harmonie van het doek niet te verstoren.