Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

-30% op canvasafdrukken tot 2021/09/20 Gratis levering boven 59€

Bos schilderij

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

 • Laat meer onderdelen zien

  Verberg extra onderdelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Waterfall in Kanchanaburi
vanaf
€ 41,62
€ 59,47
Schilderij Nature: Forest Waterfall
vanaf
€ 41,25
€ 58,93
Schilderij In the jungle
vanaf
€ 25,29
€ 36,14
Schilderij Hazy Forest (1 Part) Wide
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
Schilderij Ocean Glow (3 Parts)
vanaf
€ 52,39
€ 74,85
Schilderij Morning (4 Parts)
vanaf
€ 71,85
€ 102,65
Schilderij Forest Walk (4 Parts)
vanaf
€ 44,00
€ 62,86
Schilderij Four Days (4 Parts)
vanaf
€ 44,00
€ 62,86
Schilderij Botanical Depth (4 Parts)
vanaf
€ 44,00
€ 62,86
Schilderij Jungle Charm (1 Part) Wide
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
Schilderij Sunny Autumn (1 Part) Wide
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
Schilderij Quiet Forest (1 Part) Wide
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
Schilderij Green Stream (1 Part) Wide
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
Schilderij My Paradise (1 Part) Wide
vanaf
€ 17,11
€ 24,45
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 6

Boslandschap op canvas

We associëren het bos met rust, een briesje en frisheid. Er zijn er die het bos het liefst bezoeken in de lente als alles tot leven komt. In de zomer is het bos een perfecte springplank van de stadswarmte. In de herfst verheugt het zich met een overvloed aan kleuren en is het een waar paradijs voor paddenstoelenplukkers. Een interessante ervaring kunnen ook wandelingen in het bos zijn midden in een koude winter, wanneer het daar extreem leeg en stil is.
Niet iedereen woont dicht genoeg bij het bos om regelmatig over bospaden te kunnen wandelen. Iedereen kan echter een klein bos in zijn appartement brengen. Allemaal dankzij de schilderijen op het canvas. Het bos is een van de meest populaire thema's in de kunst: schilderen en fotografie. Dankzij zijn veelzijdigheid past het bos op de foto in vrijwel elk interieur en wordt het vaak gebruikt in de opstelling. Een inheems naald- of loofbos, een mysterieus bos, een Amazone bos of misschien een afbeelding waarvan het klimaat slechts in geringe mate verwijst naar het bosthema? Afbeeldingen met bossen gaan vaak vergezeld van dierlijke motieven, bijvoorbeeld wilde dieren dieren, zoals gevaarlijke wolven of majestueuze herten. We zien ze zelden in de natuur en dankzij de schilderijen op canvas kunnen we er thuis van genieten.
Er zijn mogelijkheden genoeg. De enige beperking is de verbeeldingskracht van de kunstenaar en de smaak van de klant. Het is voldoende om te bedenken welke foto's met het bos in ons interieur passen.

Laat meer zien Laat minder zien

Foto bos in mist en boslandschappen

De schilderijen die het bos voorstellen, zijn meestal verzadigd met intense kleuren: groen, geel, rood. U kunt het bos op verschillende tijdstippen van het jaar bewonderen, meestal in de zomer en herfst, maar ook bij regen en volle zon. Degenen die denken dat het bosbeeld in dergelijke omstandigheden het mooist is, zullen verbaasd zijn hoe geweldig het bos eruitziet in de mist.
Afhankelijk van de gebruikte kleuren en het klimaat dat op het schilderij wordt gepresenteerd, zal de aankleding het interieur een ander karakter geven. Schilderijen met een bos in de hoofdrol zien er prachtig uit in interieurs die zijn gedecoreerd met het gebruik van natuurlijke materialen, zoals hout of baksteen. Witte, beige of grijze muren zijn een perfecte achtergrond voor dergelijke werken.
Foto's die worden gedomineerd door weelderig groen, zullen geweldig werken in lichte, zonnige salons. De zonnestralen die door het raam schijnen, zullen het landschap nog levendiger maken. In kamers die zijn ingericht in een moderne stijl, gedomineerd door witte kleuren met een klein aantal accessoires, zullen bosschilderijen er geweldig uitzien herfst. De veelheid aan kleuren in zo'n foto maakt het de belangrijkste decoratie van de hele kamer. In de gang en overal waar niet veel licht is, is het de moeite waard om heldere afbeeldingen te plaatsen, bijvoorbeeld een bos in de winter. Een bos in de mist ziet er geweldig uit in een slaapkamer die is ingericht in grijstinten.

Bosdrieluik - natuur in geschilderde afbeeldingen en prints

Liefhebbers van klassiekers zullen de handgeschilderde schilderijen van de kunstenaar zeker waarderen. Je kunt elke penseelstreek erop zien, wat ze een uniek karakter geeft. Mensen die op zoek zijn naar een originele decoratie voor een elegant kantoor of een studeerkamer of een gemeubileerd appartement reik gretig naar hen in een klassieke stijl. Een afbeelding afgedrukt op canvas ziet er wat moderner uit. Elk detail wordt er precies op gereproduceerd, dus deze techniek is perfect om mooie foto's op het canvas over te brengen. De bimago galerie biedt zowel handgeschilderde bosschilderijen als schilderijen die gemaakt zijn dankzij moderne druktechnieken.
Ook de drieluikschildering is een interessante keuze. Het bos wordt vervolgens in drie afbeeldingen geplaatst die een geheel vormen. Het bos dat op deze manier wordt gepresenteerd, zal zelfs in een grote kamer oppermachtig zijn en zal verrukken met zijn originaliteit.