inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Bergen schilderij

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Sunset in the Valley
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Land of Calm
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Matterhorn (5 Parts) Wide
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Van de Alpen tot de Himalaya, bergen hebben een geweldige aantrekkingskracht! Als je hart sneller gaat kloppen bij de gedachte aan rotspieken, dan is fotobehang met een bergthema iets voor jou! Bergschilderijen, bergschilderijen en berglandschappen ... Ontvang de Mount Everest of de Karakoram-kroon in slechts een paar minuten - dat is genoeg om uw interieur om te toveren in een berglandschap dankzij de bergschilderijen uit de bimago-collectie. De afbeeldingen van de berg zijn ook een geweldig cadeau-idee.

Berglandschap op canvas

Bergtoppen die tot de wolken reiken, een heuvelrug ondergedompeld in een melkachtige mist, groene hellingen van heuvels, hoge bergwatervallen en charmante meren vele meters boven zeeniveau. Berglandschappen hebben veel gezichten. Hun geliefden hebben één ding gemeen: liefde voor de natuur en prachtige uitzichten. U hoeft echter niet te gaan bergbeklimmen om van het plaatje van de bergen te genieten. U kunt het bij u thuis op canvas hebben. Schilderijen met een bergthema vormen een prachtige decoratie van uw huis, ongeacht of het in een klassieke stijl is ingericht of modern. Ze brengen een frisse wind in de kamer en de indruk van meer ruimte. Ze zullen vooral handig zijn op plaatsen waar het uitzicht buiten het raam niet de grootste troef van het onroerend goed is. Een prachtig uitzicht op de muur helpt je je te concentreren, uit te rusten na een stressvolle dag en je humeur te verbeteren bij slecht weer. Foto's met berglandschappen kunnen u ook op het werk vergezellen, en niet alleen wanneer u besluit om op vakantie te werken. Afbeeldingen met bergen worden vaak weergegeven in restaurants en cafés, hotels, niet noodzakelijkerwijs in de bergen, en zelfs in schoonheidssalons.

Laat meer zien Laat minder zien

Foto's met een bergthema voor de woonkamer

De afbeelding met de bergen is een zeer populaire woonkamer decoratie. Geen wonder dat we bij het kiezen van schilderijen voor de woonkamer willen dat ze ons helpen om de tijd aangenaam door te brengen en het oog te plezieren. Aan deze verwachtingen wordt voldaan door de bergen.
Een van de meest voorkomende landschapsschilderijen zijn scherpe pieken gehuld in een melkachtige mist. Dit ontspannende landschap zal perfect opgaan in het interieur van een woonkamer die is gedecoreerd in witte, grijze of blauwe kleuren. Als u uw woonkamer wat kleur wilt geven, kunt u in de zomer of herfst kiezen voor uitzicht op de bergen. Een sterk kleuraccent zal het individuele karakter van de kamer benadrukken. Dan loont het de moeite om een ​​groter schilderij of meerdere kleinere te kiezen, maar consistent in termen van de gebruikte kleuren.
Wandelen in de majestueuze bergen is voor veel mensen een droom. Slechts enkelen kunnen echter de hoogste toppen ter wereld bereiken - bergbeklimmers en klimmers. Voor de rest moet wandelen op de iets lagere bergketens voldoende zijn. Iedereen kan echter genieten van de prachtige landschappen van de aardkroon dankzij de afbeeldingen van Mount Everest, Nangi Parbat, Broad Peak of Mont Blanc. Aan de andere kant zullen afbeeldingen van Poolse bergen, het Tatra-gebergte of het Karkonosze-gebergte, met afbeeldingen van de toppen die worden verlicht door de zonnestralen, of in de herfstversie, helpen om herinneringen op te halen aan tochten op bergpaden die je hebt gemaakt deel jezelf.

Winterfoto's in de bergen, drieluiken en geschilderde landschappen

Liefhebbers van skiën of gewoon ingetogen, subtiele arrangementen zullen zeker de schilderijen waarderen die de winter in de bergen uitbeelden. Sprankelende sneeuw op berghellingen kan een mooie aanvulling zijn op kerstversieringen. Vooral dat je met de komst van de lente de foto naar een andere kunt veranderen en een uitzicht met een kleurrijke bergweide aan de muur kunt hangen.
Schilderijen met het motief van bergen, samengesteld uit verschillende elementen, bijvoorbeeld drieluiken, zien er buitengewoon effectief uit. Dankzij deze oplossing kun je de hele muur in de woonkamer, boven het bed in de slaapkamer en zelfs in een grote hal rangschikken. Zo introduceren we niet alleen spectaculaire uitzichten in het interieur, maar ook een grote samenhang van het decor.
De geschilderde berglandschappen die uit het penseel van de kunstenaar kwamen, worden net zo vaak aan de muren gehangen als de foto's op het canvas zijn overgebracht. Ze brengen veel warmte en gezelligheid in de kamer waarin ze zich bevinden. Ze zullen vooral gewaardeerd worden door mensen die kiezen voor een tijdloos, klassiek interieur. Zo'n geschilderd schilderij kan ook op kantoor, logeerkamer of eetkamer worden opgehangen.