inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Glamour schilderij

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Golden Deer II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Golden Deer [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Abstract Energy II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Abstract Energy [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Heavenly Flowers II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Heavenly Flowers [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Magic Magnolia II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Magic Magnolia [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
De glamourstijl is pracht, luxe en elegantie. Glamour schilderijen zijn stijlvolle decoraties met gouden en zilveren accenten. Dergelijke decoraties zullen een perfecte aanvulling zijn op een arrangement vol glanzende en luxueuze meubels. Vind de perfecte afbeelding voor een glamoureuze woonkamer of een schilderij voor een slaapkamer in deze stijl. Op bimago vind je patronen in de tinten klassiek zwart, wit of goud. Laat je inspireren door glamourschilderijen met bloemen- of abstracte motieven die het chique van uw kamer benadrukken.

Foto's voor de glamour woonkamer

Glamour is Engelse pracht en charme. De glamourstijl in de interieurs manifesteert zich in elegantie en stijl. Degenen die denken dat dergelijke arrangementen koud zijn en verstoken van gezelligheid, hebben het echter mis. Moderne glamoureuze interieurs zijn niet alleen prachtig afgewerkt en gedecoreerd, maar nodigen u ook uit om uzelf onder te dompelen in hun aangename gloed. Ledereen die op een unieke plek wil wonen, verfijnd met aandacht voor detail, en zich elke dag in zijn eigen huis voelt als in een echte woning, moet rekening houden met de glamourstijl.
De woonkamer, beschouwd als het hart van het huis, is de moeite waard om uit te rusten met hoogglans meubels, gestileerde of gewoon kristallen kroonluchters, elegante gordijnen. U kunt behang met een glinsterend ornament overwegen. Vergulde of koperen kommen of sculpturen zullen er ook goed uitzien. Het is belangrijk om alle accessoires met zorg te kiezen, want als je het niet doet, kun je glamour gemakkelijk in kitsch veranderen. Alle gouden of zilveren afwerkingengouden of zilveren afwerkingen, evenals glasdecoraties die licht reflecteren, zullen zeker werken.
Voor een woonkamer die op deze manier is ingericht, moet u niet-willekeurige schilderijen kiezen. Glamourafbeeldingen kunnen eenvoudigweg elegant zijn, zoals zwart-wit, of echt elegant. Het hangt allemaal af van hoe gek we worden of van plan zijn om gek te worden met andere toevoegingen. Glamour is tenslotte glamour, maar niet overdreven. Zeker, in lijn met de glamourconventie, een van de muren in de woonkamer aanwijzen als een echte kunstgalerie. U kunt vervolgens afbeeldingen met vergelijkbare esthetiek kiezen of volledig verschillende kiezen en ze verenigen met elegante kaders. Drie of vier schilderijen zullen zeker de aandacht trekken van de leden van het huishouden en hun bezoekers.

Laat meer zien Laat minder zien

Foto's van glamour voor de slaapkamer

De meest elegante kleuren zijn natuurlijk zwart en wit. Als we de consistentie in het interieur willen behouden en de slaapkamer in een glamoureuze stijl willen decoreren, kunnen we van deze twee kleuren de kleurbasis maken. Witte muren met subtiel glanzend behang, wit satijnen beddengoed, zwart fluwelen hoofdeinde en zwarte accessoires zullen perfect zijn. In zo'n slaapkamer is het ook nodig om een ​​spiegel op te hangen. Het beste natuurlijk in een rijkelijk versierde lijst.
Om het interieur echt glamoureus en niet alleen elegant te laten zijn, kun je meer aandacht besteden aan de schilderijen. Als ze echt elegant zijn, kun je onnodige snuisterijen in de slaapkamer achterlaten en alleen nuttige decoratieve gadgets achterlaten, zoals een verfijnde kroonluchter of bedlampjes. Bloemen zijn behoorlijk populair en tegelijkertijd een glamoureus thema voor de slaapkamer. Het is goed als ze zijn afgewerkt met gouden accenten. Dierlijke motieven of geometrische figuren of portretten van sterren zullen ook goed werken.

Schilderijen aan de muur in glamourstijl

Aangezien glamour glamour betekent en wordt geassocieerd met rijkdom, kan het inrichten van het hele appartement in deze conventie erg duur zijn. De interieurs kunnen echter in een moderne of zelfs minimalistische stijl worden gedecoreerd en de glamourstijl kan alleen op de muren worden aangebracht met behulp van schilderijen. Deze oplossing is interessant omdat als we over enige tijd glamour willen opgeven ten gunste van bijvoorbeeld boho, het extreem eenvoudig en goedkoop zal zijn.