inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Geometrische schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

 • Toon meer kleuren

  Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

 • Toon meer stijlen

  Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Sun Mine II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Sun Mine [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Geometrische schilderijen zijn populaire decoraties die goed werken in verschillende arrangementen. Dankzij de originele composities van cirkels, vierkanten of lijnen, kun je de ruimte ordenen en harmonieuzer maken! Onder de geometrische schilderijen van de bimago gallery vind je decoraties in intense kleuren die een monochrome ruimte zullen verlevendigen, evenals decoraties in meer ingetogen kleuren die een interieur eleganter zullen maken. Bekijk schilderijen met geometrische figuren uit onze collectie.

Geometrie schilderijen

Ben je op zoek naar een interessante en tegelijkertijd uiterst universele en tijdloze decoratie voor je huis of kantoor? Dan zijn geometrische schilderijen uit ons aanbod een goede keuze voor jou. Doeken, die verschillende composities van vierkanten, cirkels, driehoeken en rechte lijnen presenteren, zullen helpen om de ruimte te organiseren, orde en harmonie te brengen en zullen perfect zijn voor elke opstelling. Beelden uit de categorie "Geometrie" zien er bijzonder goed uit in moderne, minimalistische ruimtes, interieurs in art-decostijl, maar ook in enigszins sobere loftkamers. Vanwege hun eenvoudige, grafische vorm is de ideale achtergrond voor hen een muur geschilderd in een uniforme kleur, bij voorkeur licht en ingetogen.


Schilderijen van geometrische figuren

Een geometrisch beeld wordt meestal geassocieerd met abstractie, samengesteld uit veel verschillende figuren die lineair, symmetrisch of concentrisch zijn gerangschikt. Ons aanbod bevat veel fantastische decoraties in deze versie, maar er zijn ook schilderijen die het onderwerp geometrie op een iets andere manier behandelen. We hebben het over tekeningen en afbeeldingen die geometrische figuren gebruiken om een specifiek beeld te creëren. Het kan een afbeelding zijn van een hart, wolf of beer, opgebouwd uit driehoeken en vierkanten, of een symbolisch bos-, berg- of zeelandschap. Afbeeldingen met geometrische figuren in deze versie zullen niet alleen minimalisten aanspreken, maar ook fans van klassieke motieven in een moderne editie. In het geval van geometrische schilderijen uit het bimago-aanbod gaat een grote thematische diversiteit hand in hand met een breed scala aan beschikbare maten en formaten. Hierdoor kan iedereen een decoratievariant vinden die perfect is afgestemd op zijn behoeften, evenals de grootte van de in te richten ruimte.