inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Fantasie schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Mysterious Ocean
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Secrets of the Ocean
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij A journey in the fog
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Tle laatste station
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Brainstorm - triptych
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Apocalypse now
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Verlaten bomen
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Pepermunt boom
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Motieven fantasy zijn momenteel erg populair. Ze mochten ook bij bimago niet ontbreken! We bieden schilderijen fantasy met verschillende motieven aan, waarmee je gemakkelijk het karakter van je kamer kunt veranderen. In de woon- of eetkamer kun je fantasieschilderijen ophangen met mistige bossen, waarmee je je interieur een griezelig tintje geeft. En als je de kamer van je kind op wilt fleuren zullen schilderijen fantasy met eenhoorns een goede keuze zijn. Dit zijn slechts enkele van onze ideeën voor een originele decoratie.

Fantasie afbeeldingen

Fantasieliteratuur en films zijn een eindeloze bron van inspiratie voor veel kunstenaars, en decoraties met sprookjesachtige locaties en mysterieuze, mythische wezens vallen niet alleen in de smaak bij die-hard fans van het genre. Fantasie schilderijen uit het aanbod van bimago zijn daarom een perfect voorstel voor iedereen die een beetje magie in zijn interieur wil brengen en een unieke sfeer wil creëren. Afhankelijk van welk fantasiebeeld je kiest, kan het een heel andere sfeer zijn! Decoraties met een eenhoorn, feeën of elfjes zullen de ruimte niet alleen in de kinderkamer verlevendigen, ze zullen ook lichtheid, vreugde en positieve energie toevoegen. Fantasie in de afbeeldingen van draken, tovenaars of krijgers kan een meer donkere en mysterieuze uitstraling introduceren.


 

Fantasieschilderij

Een fantastische foto kan duizenden weergaven hebben, die verschillen in kleur, de manier waarop het onderwerp wordt benaderd en de uitvoeringstechniek, evenals de personages die erin verschijnen. In zo'n universum kun je vuurspuwende draken en subtiele feeën ontmoeten, abstracte en verbazingwekkende landschappen, tovenaars met buitengewone kracht en pegasus die naar de hemel vliegen. Eenhoorns, tovenaressen of zeemeerminnen zullen een perfecte decoratie zijn voor de kamer van een klein meisje, maar ook voor een tienerliefhebber van fantastische wezens. Menig jongen zal blij zijn met een doek met een afbeelding van een basilisk, een draak of donkere ridders. Omdat de liefde voor magie echter geen leeftijd heeft, werken fantasieschilderijen ook in meer "volwassen" ruimtes, zoals een woonkamer, slaapkamer of kantoor. Het zal ook een goede keuze zijn voor veel commerciële ruimtes, zoals een speelhal, een winkel met bordspellen of thematische gadgets, en zelfs een café, bar of restaurant. De enige beperking hier is je fantasie.

Fantasie beelden

Door een spectaculair fantasieschilderij te kiezen, creëer je een plek voor jezelf waar je je kunt verplaatsen in een magische wereld, weg van de dagelijkse beslommeringen en problemen. In boeken en films ontsnappen we immers vaak aan de grauwe werkelijkheid. Nu kun je deze buitengewone wereld, totaal anders dan de onze, overbrengen buiten het scherm of de pagina's van je favoriete roman. Met fantasiebeelden kun je jezelf omringen met motieven en personages die je eerder hebben betoverd of een geheel nieuwe realiteit creëren. Het enige wat je hoeft te doen is een fantasieschilderij te kiezen in een origineel thema dat niet verwijst naar bekende motieven. Speel met genres en combineer verschillende elementen om een nog uniekere wereld te creëren. Wie zei dat een fantasieschilderij niet kan worden gecombineerd met decoraties die zijn geïnspireerd op de echte natuur, geometrische patronen of andere decoraties die je in huis wilt hebben? Fantasieschilderijen zijn in de eerste plaats een uiting van een ongeremde fantasie, die je ook kunt gebruiken bij het rangschikken van deze elementen.

Afbeelding geïnspireerd door fantasie

Hoewel fantastische prints bijzonder goed staan in interieurs die zijn gedecoreerd met donkere kleuren, kunnen ze ook prima in andere arrangementen worden gebruikt. De collectie van bimago is rijk aan motieven en patronen in vele tinten. Een fantasieschilderij past goed bij een interieur in een minimalistische stijl, waardoor het een interessant en zeker eigen karakter krijgt. Tegen de achtergrond van neutrale muren zal zo'n decoratie nog meer in het oog springen en de passies van de leden van het huishouden benadrukken. Fantasiebeelden is een categorie die voor iedereen iets interessants bevat. Kies dus je favoriete thema in de vorm van een canvas print, een elegant drieluik of een meerdelige decoratie die de hele ruimte vult. Fantastische schilderijen zijn in de juiste maat te bestellen, daarom zijn ze perfecte decoraties voor elke ruimte.