inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Exotische schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Emerald Treasure II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Schilderij Golden Horns (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Exotische schilderijen maken indruk met hun uiterst intense kleurenpalet en unieke motieven! In een oogwenk kunnen ze je meevoeren naar een levendige Amazone jungle, kom je oog in oog te staan met een tijger of word je omringd door palmbomen, monstera's en strelitzia's. Wanddecoraties met exotische motieven zijn dé manier om een uniek arrangement te creëren dat huisgenoten en gasten zal bekoren. Schilderijen in exotische stijl doen het goed in zowel ruime woonkamers als knusse slaapkamers. Ervaar het exotische gevoel met bimago!

Exotische schilderij

Als u uw interieur wilt veranderen en tegelijkertijd een tijdrovende renovatie wilt vermijden, zullen exotische schilderijen u niet teleurstellen. Ze zullen meer kleur en positieve energie in het arrangement brengen. Je zult merken dat de kamer gezelliger en sfeervoller is geworden, waardoor je er sneller in blijft. Benieuwd waar zo'n exotisch beeld past? Dat kunnen we je bijna overal vertellen! Gebruik je creativiteit en hang elke dag een nieuwe decoratie aan de muur om hem te bewonderen. Niets staat in de weg om een paar andere accessoires in het interieur te veranderen en een compleet nieuwe, harmonieuze opstelling te creëren. Een exotisch beeld kan een inspiratie worden om te handelen en veranderingen door te voeren die u al lang van plan bent. Overtuig uzelf dat bimago decoraties een zeer goede keuze zijn!


 

Exotische afbeeldingen

We moedigen je aan om alle exotische schilderijen te bekijken die aan onze collectie zijn toegevoegd. Je zult snel merken dat ze weliswaar over hetzelfde onderwerp gaan, maar toch echt verschillend zijn. Dit geldt voor b.v. gebruikte kleuren. We hebben zowel exotische afbeeldingen in donkere kleuren als levendigere en meer energieke kleuren. Daarnaast verschillen wanddecoraties qua design. Denk na over wat voor soort exotisch schilderij je droomt, en zoek het dan op in het aanbod van bimago. We bieden dieren- en plantenmotieven en zelfs motieven die verwijzen naar abstractie of straatkunst, d.w.z. straatkunst. Dit geeft je de garantie dat je voor elke kamer de perfecte exotische schilderijen vindt. Vergeet niet dat u zelf de maat en uitvoeringstechniek kiest. Naast canvas en premium prints vind je op veel producten de mogelijkheid om een akoestische afbeelding te bestellen. Het heeft niet alleen een decoratieve functie, het onderdrukt ook ruis en galm. Als je geen klassieke decoratie wilt, kies dan voor iets minder typisch. We hebben het over een foto die uit meerdere delen bestaat en die er buitengewoon indrukwekkend uitziet aan de muur.