inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Eclectische schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Pink Sun (1 Part) Vertical
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Interieurs in eclectische stijl zijn boeiend en intrigerend! Ongebruikelijke combinaties van patronen en kleuren creëren een ruimte die het verleden met het heden verbindt. Een onmisbaar decoratief element van zulke interieurs zijn eclectische schilderijen waar je niet zomaar aan voorbij kunt gaan! Een kleurenfestijn en abstracte motieven geven een opwindend effect dat je kamer een eigen karakter bezorgt. Maak kennis met de eclectische schilderijen van bimago en creëer samen met ons een unieke ruimte die iedereen in vervoering brengt!

Schilderijen in eclectische stijl

We proberen ons aan te passen aan de behoeften en eisen van alle bimago klanten. Om deze reden konden producten als eclectische schilderijen niet ontbreken in het assortiment. Het is moeilijk om ze toe te schrijven aan één specifieke stijl en daarom zijn ze zo uniek. Onze collectie verrast je met een combinatie van kleuren en gedurfde, originele motieven. Je ziet er dieren-, planten-, maar ook vrouwelijke patronen in terug. Sommige schilderijen in de eclectische stijl presenteren prachtige landschappen, er zijn ook schilderijen die verwijzen naar abstractie. We verzekeren u dat u onder hen iets voor uzelf zult vinden! Alle aanbiedingen van bimago zijn verfijnd tot in de kleinste details. Dit zijn hoogwaardige wanddecoraties die wij in meerdere formaten aanbieden. Vergeet niet bij het plaatsen van uw bestelling aan te geven hoe groot het schilderij is waarin u geïnteresseerd bent.


 

Een eclectisch beeld

Hoewel eclecticisme een combinatie is van verschillende stijlen, kan het niet als chaotisch worden omschreven. Alles heeft zijn plaats, en dat geldt ook voor de schilderijen die in onze winkel verkrijgbaar zijn. We bieden een verscheidenheid aan ontwerpen, zodat je snel decoraties vindt die passen bij de slaapkamer, woonkamer, kinderkamer en andere kamers. Het eclectische beeld is zo effectief dat het ook goed werkt in kantoren, cafés en vele andere openbare plaatsen. Gebruik gewoon je creativiteit om de perfecte plek te vinden voor dit soort wanddecoratie. Wij verkopen eclectische schilderijen in verschillende uitvoeringen. Standaard zijn dit prints op canvas en in de premium uitvoering. U vindt er echter ook motieven die we zullen voorbereiden in de vorm van een akoestisch beeld dat ruis onderdrukt. Als je een extra stimulans nodig hebt om te kopen, weet dan dat onze decoraties bestand zijn tegen UV-stralen. Dit geeft u de garantie dat het bestelde eclectische schilderij lang elegant en verrukkelijk blijft.