inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Schilderijen met wolven

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Lonely Wolf (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij My Kingdom (5 Parts) Wide
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Lonely Wolf (5 Parts) Wide
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Pack (5 Parts) Wide
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Howling Wolf (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Wolf Pack (1 Part) Narrow
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij The Wandering Wolf
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Time of Wolves
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Law of Nature
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Face to face with fear
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Midnight wolves
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
De majestueuze, mysterieuze en wilde wolf is al eeuwenlang aanwezig in de mythologie als een symbool van kracht en overwinning. Het fascineert ook kunstenaars en het wolvenmotief is gemakkelijk terug te vinden in schilderkunst, literatuur en foto's. De afbeelding van de wolf is ook een populair decoratief motief in schilderijen, posters en behang. Wolven op bimago is een unieke collectie schilderijen gewijd aan liefhebbers van de wilde natuur, met als rode draad de wolf - op betoverende portretten en abstracte afbeeldingen.

Wolven - Moderne schilderijen voor een gedurfd interieurontwerp

Mysterieus en gevaarlijk en tegelijkertijd fascinerend - de wolf wekt sterke emoties op, waardoor de versieringen met dit motief uw interieur een uniek karakter zullen geven. Dergelijke wanddecoraties zijn speciaal bedoeld voor diegenen die waarde hechten aan onafhankelijkheid en onconventionele oplossingen bij het indelen van kamers. Hoewel wolven wild en gevaarlijk zijn, krijgt het motief met deze dieren op de wanddecoratie steeds meer volgers. Foto's met wolven in het boslandschap, spelende puppy's of de magnetiserende blik van een wolf in het portret - niets belet zulke decoraties in een kinderkamer te vinden. Het beeld van een wolf weerspiegelt de schoonheid van de natuur, dus als we het waarderen om dichter bij de natuur te zijn, is het een decoratie voor ons interieur. We nodigen u uit om te kijken naar de collectie schilderijen met wolven die de verbazingwekkende aard van deze dieren weerspiegelen.

Lees meer Minder

Winterlandschap in schilderijen met wolven

De schoonheid van de natuur heeft zeker een ontspannend effect op iedereen. Als we de rustgevende stilte in het bos en de groene bomen elke dag missen, dan zullen de wolven op de schilderijen een vleugje wilde natuur in huis halen. Dit thema zal positieve energie toevoegen aan het interieur als we het goed weergeven. We raden aan om de foto met wolven op een duidelijk zichtbare en verlichte plaats te plaatsen. Hierdoor zal de decoratie het interieur een droomstemming geven. Het schilderij met een pak wolven in een winterlandschap is een speciale Scandinavische interieurdecoratie. Een ruime, lichte kamer gecombineerd met het roofzuchtige karakter van een wolf zorgt voor een interessant contrast. Door de ongebruikelijke opstelling krijgt het Scandinavische interieur een klauw en wordt het gevaarlijke imago van de wolf getemd. In de bimago collectie vind je een afbeelding van een wolf die perfect bij deze stijl past. Zwart-wit portret of geometrisch silhouet van een wolf zijn patronen die aan dergelijke interieurs zijn gewijd. In ons aanbod vind je ook realistische foto's van wolven in winterlandschappen. Dergelijke wanddecoratie zal zeker liefhebbers van de schoonheid van de wilde natuur behagen.

Monochrome en humeurige afbeeldingen met wolven

De kamer die in één kleur wordt onderhouden, is een arrangement dat de laatste tijd extreem modieus is. Afbeeldingen met wolven in monochrome kleuren passen perfect in de moderne ruimte . Het originele motief in grijstinten en grafiet geeft ons een uniforme stijl. Dergelijke kleuren kunnen worden gevarieerd met glanzende materialen, waardoor we het uiterlijk van onze kamer letterlijk en figuurlijk verblinden. Glanzende oppervlakken, kostbare materialen en een zwart-wit afbeelding van een wolf zijn een recept voor een verbluffend en opvallend interieur. In een glamourarrangement zal een foto met wolven zijn rol perfect vervullen. In een boslandschap met wilde dieren kunt u een ontspannend natuurthema introduceren en bovendien het kleurenpalet harmonieus aanvullen. In bimago vind je zowel geometrische afbeeldingen van de wolf als humeurige afbeeldingen bij deze dieren. Elegante tinten gecombineerd met een wild motief creëren een verrassend succesvolle compositie die de woonkamer met succes zal versieren in een moderne, glamour of minimalistische stijl.

Het fantastische karakter van wolven dat op de foto's te zien is

De wilde blik van de wolf of het nachtlandschap met deze dieren zijn patronen in de schilderijen die de sfeer van de fantasieroman weerspiegelen. Wolven hebben lang een belangrijke plaats ingenomen in literatuur en cultuur. Hoewel ze angst veroorzaken, zijn ze aan de andere kant omgeven door een aura van mysterie. Geen wonder dat ze niet alleen op de pagina's van de roman verschenen, maar ook als decoratief motief. Als je een fan bent van de roman over weerwolven en fantastische landen uit The Witcher, dan kun je een vleugje magische gloed in je interieur brengen. Met een afbeelding van een wolf kun je je favoriete thema gebruiken en tegelijkertijd een compleet nieuw interieur creëren . Bekijk hoe je dankzij de fenomenale decoratie op canvas je kamer onherkenbaar kunt veranderen. Met een universeel thema en natuurinspiratie kun je bijna elke kamer inrichten. In een tienerkamer benadrukt een foto met een wolf onafhankelijkheid en jeugdige ijver . In de woonkamer zorgt wanddecoratie met dit thema voor een gezellig, rustgevend interieur. Het kantoor is ook een geweldige plek om een ​​foto met wolven te plaatsen. Elegante kleuren maken het gemakkelijk om een ​​modieus en modern interieur te creëren. Daarnaast zorgt de verscheidenheid aan dessins in de collectie ervoor dat het beeld met wolven bij elke stilering past, zodat het beeld van jouw favoriete dier ons elke dag kan vergezellen.