inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Schilderijen vos

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Forest Hunter II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Forest Hunter [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Schilderij Friendly Animals (5 Parts)
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Friendly Animals (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Generation of Animals
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Children's World
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Fox in The Wood
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Monkey business
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
De vos is een symbool geweest van sluwheid, een levendige geest, maar ook een unieke charme. Daarom is het vosmotief in de interieurdecoratie het perfecte punt om het decor te verlevendigen. De collectie schilderijen met vossen is een samensmelting van verschillende stijlen en kleuren. Je vindt vossenschilderijen of een vosfoto als minimalistische en monochrome patronen, maar ook schilderijen met vossen in een abstracte versie. Geen interieur zal eronder lijden als het een pluizige vossenplamuur bevat die op canvas is geschilderd!

Onconventionele decoratie of schilderijen met een vos

Het beeld van een vos is, net als dierenmotieven en die geïnspireerd door de natuur, tijdloos en uiterst universeel. Ontwerpers zien ook hun potentieel opnieuw en creëren patronen waarop we de nieuwe incarnaties van de vos kunnen zien. Ook in de bimago-collectie is dit bosdier op verschillende manieren in de schilderijen gepresenteerd, waardoor we het hele spectrum aan decoraties in verschillende stijlen hebben ontvangen. In ons aanbod vind je realistische foto's op canvas, minimalistische graphics, een zwart-wit afbeelding van een vos of een origineel vosportret geïnspireerd op popart. Moderne vorm, hoogwaardige print en maatwerk maken het gemakkelijk om de perfecte foto met een vos voor ons interieur te vinden. Bekijk kleurrijke en zwart-wit canvasafdrukken met een vos in de hoofdrol , waarin je de schoonheid van dieren in het wild ontdekt.

Lees meer Minder

Moderne decoraties: schilderijen met een vos in de hoofdrol

Naast realistische natuurfoto's, met een vos in een boslandschap, vind je in onze collectie ook moderne ontwerpen met afbeeldingen van dit dier. Verschillende kleuren en de impact van verschillende stijlen resulteerden in diversiteit, waardoor iedereen iets voor zichzelf zal vinden. De rijkdom aan kleuren en mooie koperen vossenbont in een meerdelig schilderij zal een ideale decoratie zijn voor interieurs waarin we een beetje kleur willen introduceren. De elegante, zwart-witte tekening met een vos zal op zijn beurt de inrichting van de kamer in de Scandinavische en minimalistische stijl met succes voltooien. Voor liefhebbers van onconventionele wanddecoraties hebben we kleurrijke patronen met een vos gemaakt die er zowel in de woonkamer als in de jeugdkamer goed uit zullen zien. Een beetje grappig, maar tegelijkertijd zal een elegant portret van een vos met succes in het appartement en op kantoor kijken. Als je houdt van modieuze wanddecoratie en van dierenmotieven houdt, dan is Lisa's Picture Collection perfect voor jou. Kijk hier en vind het originele patroon dat uw kamers zal veranderen.

Tijdloze dierenthema's - modieuze afbeeldingen met een vos

Hoewel het beeld van de vos een relatief nieuw thema is in schilderijen en decoraties, past het in de tijdloze trend van dierenmotieven in het interieur. Enkele jaren geleden hadden we te maken met decoraties van exotische en wilde dieren zoals leeuwen, tijgers en papegaaien. Momenteel hebben ontwerpers gezocht naar motieven die dichter bij onze natuur staan en een aantal decoraties hebben gemaakt met dieren die in onze inheemse bossen te vinden zijn. Dit werd ongetwijfeld ook beïnvloed door de Scandinavische stijl, die niet ontbreekt aan inspiratie uit de natuur van Noord-Europa. Afbeeldingen met een vos passen met succes in deze trend . Een pervers en slim dier met een mooie koperkleur is een dankbaar onderwerp voor foto's op canvas en schilderijen. Als je op zoek bent naar wanddecoraties met een origineel en modieus motief, dan is de vos de juiste keuze.

Grappige vossen in kinderfoto's

Speelse, kleurrijke vossen of cartoon-tekenaars zullen de jongste dierenliefhebbers aanspreken. Voor kinderen hebben we schilderijen gemaakt met een vos in de mooiste kleuren . Kinderkamer is een plek waar heldere en regenboogkleuren moeten domineren. Deze gedachte leidde ons bij het creëren van de collectie schilderijen met vossen. Een vrolijk beeld van een vos in pasteltinten zorgt voor een positieve sfeer in het interieur en zorgt tegelijkertijd voor een vrolijke en modieuze inrichting van de kinderkamer. Voor dierenliefhebbers raden we naast afbeeldingen van vossen ook patronen aan met andere bosdieren - herten, wolven en beren. Met kleurrijke canvas prints creëren we een geweldige decoratie voor ons jongste lid van het huishouden.