inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Vogel schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Vogel-van-paradijs
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Als symbool voor onbeperkte vrijheid wekken vogels al eeuwenlang menselijke interesse en bewondering. Daar is niets vreemds aan, want de wereld van vogels is enorm fascinerend! Ornithologische motieven zoals het beeld van een vogel zijn ook erg populair en we kunnen ze gemakkelijk vinden in de omringende ruimte. Flamingo's, nachtegalen, uilen, papegaaien, reigers en vele andere soorten verrijken onze wereld. Op bimago vind je een brede collectie van vogels schilderijen geïnspireerd door de wereld van vogels.

Flamingo's schilderijen op canvas

Afbeeldingen van flamingo's zijn een geweldig idee voor interieurarrangementen en geven het een exotisch karakter. Verzadigde en scherpe kleuren met dominante tinten roze en beige zien er waanzinnig uit in het frame. Felgekleurde schilderijen zijn een schot in de roos als we een ietwat snoepachtige uitstraling van ons appartement willen creëren. In dit geval zal het goed werken op de muur in de woonkamer, op witte, beige of crèmekleurige muren. Goede accessoires zijn die in de glamourstijl of zelfs licht oosterse patronen. We raden schilderijen met flamingo's aan aan mensen die bloemstukken van appartementen waarderen, omdat deze afbeeldingen het beste aanvoelen in de aanwezigheid van bloemen en planten, b.v. Veel licht en groen zullen het exotische karakter van de decoraties benadrukken. Schilderijen geverfd met aquarellen zijn de perfecte keuze als u uw partner wilt verrassen en een romantische sfeer wilt creëren in onze slaapkamer. Flamingodecoraties kunnen ook een meisjeskamer inspireren. Dankzij de snoepesthetiek zullen ze een beroep doen op jongere meisjes die een decor willen dat een prinses waardig is. Een hemelbed of roze fuchsia past perfect in deze combinatie. We kunnen ook schilderijen in retrostijl vinden die oudere gebruikers zullen aanspreken. Oude filmposters, een commode gestileerd in de jaren 60, een draaitafel en een flamingo erboven? Dit is een interessant idee dat het proberen waard is!

lees meer verberg beschrijving

Foto van de uil en andere Poolse vogels

Schilderijen met onze Poolse vogels zijn absoluut de beste keuze als we een naturalistisch interieur willen creëren dicht bij de natuur. Niet voor niets vinden we dergelijke decoraties vaak terug in boshutten, omdat ze perfect werken in combinatie met lambrisering en houten accessoires. Afbeeldingen van sijs, mees of mus zullen in de keuken worden opgehangen, waardoor het een beetje een huiselijk karakter krijgt. Als we een rustiek interieur willen inrichten, zijn rieten, linnen of stoffen accessoires een schot in de roos. Canvasschilderijen die met aquarellen zijn geverfd, zien er dankzij hun delicate en zachte vormen en kleuren goed uit in een kinderkamer. Aan de andere kant zijn foto's en afbeeldingen een perfect cadeau voor ornithologen en fauna-liefhebbers. Vogels gemaakt in een minimalistische stijl zullen een Scandinavisch interieur prachtig versieren, het lichtheid geven en de eenvoudige vorm benadrukken. Hangend boven de bank in de woonkamer, is het de moeite waard om te combineren met foto's van andere vogels en dieren . Uilen daarentegen, als een symbool van wijsheid, zullen precies goed zijn voor het kantoor of de leeszaal waar we werken of studeren. Een foto in een lijst staat prachtig boven een bureau of naast een houten boekenkast.

Schilderij van een papegaai en kleurrijke canvas prints

Met behulp van foto's met papegaaien zullen we niet alleen onze vier hoeken versieren, maar ook de werkplek. Exotische patronen zijn een geweldig idee voor het regelen van een reisbureau of een schoonheidssalon. Als we onze klant willen meenemen op reis naar warme landen, is het goed om hem aan het begin te begroeten met motieven rechtstreeks uit de jungle en het Caribisch gebied. Kleurrijke afbeeldingen met vogels zullen het arrangement aanvullen, en wanneer we hangen ze naast potplanten die aan het plafond of de muur hangen. We kunnen ze gebruiken om een ​​ontspannend hoekje te creëren. Afbeeldingen met papegaaien zijn ook te vinden in de minimalistische versie, die bijvoorbeeld werkt in een kantoor vergezeld van metaalachtige toevoegingen. Vogels voelen zich goed in de oosterse stijl. Schermen of a'la Chinese lantaarns zien er feilloos uit tegen de achtergrond van ara-papegaaien. We raden ook aan om ze te combineren met meerdelige afbeeldingen gestileerd naar het Verre Oosten op een parallelle muur.