inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Beelden van vissen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

World Animals II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
World Animals [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Schilderij Whales (1 Part) Vertical
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Mighty Whale (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Underwater Fun (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Children's World
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Underwater Odyssey
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij My kitchen, my rules!
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Secrets of the Ocean
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Deep-sea fishes
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Gouden vissen II
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Shoal van vis
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Onder water
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Onder water
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Zee vallei
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Onze goudvissen laten misschien niet elke wens uitkomen, maar ze zullen zeker jouw droom van een mooi en uniek interieur waarmaken. Voel de volle kleur van de oceaan met afbeeldingen van vissen en onderwaterwezens. Vissenschilderijen van bimago zijn een geweldige oplossing voor de woonkamer, en vissenfoto's voor kinderen zijn een interessante decoratie voor de kamer van een kleine ontdekkingsreiziger. We printen onze patronen op Italiaans canvas van de hoogste kwaliteit.

Schilderijen van vissen en de onderwaterwereld op mooie canvas prints

In de collectie schilderijen aan de muur met vissen vind je de meest modieuze wanddecoraties. Het ruime assortiment maakt het mogelijk om in deze categorie jouw favoriete thema te vinden voor zowel moderne interieurs als meer klassieke arrangementen. Vis is een interessant thema dat niet alleen dierenliefhebbers zal aanspreken. In de collectie canvas schilderijen van vissen vind je verschillende wanddecoraties, die verschillen in stijl, kleuren en maten. Dergelijke decoraties zijn opgedragen aan kamers in maritieme stijl. Het beeld van de waterwereld past perfect bij de blauw-witte interieuropstellingen. Zowel qua thema als qua stijl zal zo'n schilderij perfect passen als op zee geïnspireerde woonkamerdecoratie. De diepte van de zee in de schilderijen met vissen is buitengewoon ontspannend, daarom is het perfect voor de slaapkamer. Het voordeel van schilderijen met vissen zijn ingetogen kleuren die goed te combineren zijn met andere kleuren in ruimtes.


 

Visschilderijen perfect voor op kantoor, woonkamer of jeugdkamer

Een stijlvolle, moderne woonkamer mag niet ontbreken aan interessante decoraties. In de collectie vissen schilderijen vindt u patronen die passen bij de inrichting van een moderne woonkamer of interieur in nautische stijl. Het natuurmotief zal zeker in de smaak vallen bij mensen die op zoek zijn naar tijdloze decoraties voor hun huis. Visschilderijen op een representatieve plek geven het interieur een elegant karakter. Een veelkleurige wanddecoratie maakt het gemakkelijk om de inrichting van de woonkamer, kantoor of eetkamer te diversifiëren. Een groot voordeel van de collectie vissen schilderijen is het universele karakter en het enorme decoratieve potentieel, waardoor deze decoratie er geweldig uitziet in elk type interieur. Niet alleen in de woonkamer, maar ook op kantoor komen de beelden van de waterwereld en de diepten van de zee goed tot hun recht. De collectie Fish-schilderijen zal ook goed werken in dokterspraktijken, cafés en restaurants. Een print op canvas zal zeker een interessant accent zijn, waardoor het hele interieur een geheel nieuw karakter krijgt.

Wanddecoraties met vissen, waterwereld en zeediepten

Op bimago vind je niet alleen een grote selectie van vissen canvasafdrukken, maar ook andere decoraties met dit thema. Waterwereld op prints is slechts een van de vele categorieën die beschikbaar zijn op bimago. Voor liefhebbers van maritieme thema's raden we ook fotobehang met vissen aan, waar je prachtige foto's van de onderwaterwereld kunt vinden. Als iemand op zoek is naar een designdecoratie voor zijn interieur, zal een behang met een maritiem thema een schot in de roos zijn. Elegante kleuren en een origineel motief geven een kamer met een dergelijke decoratie een geheel nieuw karakter. In het aanbod van bimago vind je ook een waterwereld op andere decoraties. Posters en muurstickers zijn uiterst eenvoudig te monteren decoraties. Moderne decoraties met vissen en de onderwaterwereld zullen zeker prachtige kleuren in het interieur brengen. Wij nodigen u uit in de bimago galerie, waar u naast schilderijen met vissen nog vele andere interessante wanddecoraties kunt vinden met de meest modieuze motieven.