inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Stieren - Canvas schilderijen en canvasdrukken

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Golden Horns II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Golden Horns [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Testosterone II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Testosterone [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Schilderij Golden Horns (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Colorful Bull II [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Colorful Bull [Large Format]
vanaf
€ 126,52
€ 194,66
Schilderij Children's World
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Spanish Temper
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Fury
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Corrida
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Wilde stier
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Bul
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Red bull II
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Ben je gefascineerd door gevaarlijke dieren die geassocieerd worden met moed, kracht en macht? Wil je de sfeer van het beroemde Spaanse stierengevecht in huis halen? Stierenschilderijen van bimago zijn een voorstel waar je niet onverschillig voor kunt blijven! Originele wanddecoraties, bewaard in donkere kleuren, halen verveling uit elke kamer en brengen er energie en dynamiek in. Stierenschilderijen zijn een perfecte keuze voor een herentoilet of woonkamer, maar ook voor restaurants die gespecialiseerd zijn in de Spaanse keuken.

Stier schilderij

In veel culturen is de stier een symbool van kracht en macht. Het wordt ook onlosmakelijk geassocieerd met moed en dapperheid, evenals met Spanje en de corrida die daar al jaren plaatsvindt. Schilderijen met een stier zijn daarom een geweldig voorstel voor liefhebbers van sterke arrangementaccenten, fans van mythologie en magische verwijzingen, maar ook voor liefhebbers van typisch Iberische klimaten. Droom je van een schilderij met een stier, maar weet je niet welke variant je moet kiezen, dan kun je het beste beginnen met het gehele interieurarrangement te bekijken. Vanwege de symboliek van dit dier worden de decoraties meestal in donkere kleuren gehouden, gebaseerd op rood en zwart, maar vaak kun je ook een afbeelding van een stier vinden in een strikt grafische vorm, geschilderd met een eenvoudige lijn op een lichte achtergrond. De eerste variant is, vanwege het gebruikte kleurenpalet, vol emoties en dynamiek, het meest geschikt voor typisch mannelijke interieurs, uitgerust met donkere meubels en verstoken van overtollige accessoires. De tweede optie past in bijna elke opstelling, maar vooral in moderne, minimalistische woonkamers, slaapkamers en kantoren.


 

Schilderij van een stier

De stier op de foto roept meestal angst op, verheugt zich over kracht en dynamiek en kan worden geassocieerd met gevaarlijk amusement, zoals corrida of races in Pamplona. Vandaar een simpele manier om het te associëren met heerlijk Spaans eten en dit soort decoratie op te hangen in een kroeg, bar of restaurant waar heerlijke tapas worden geserveerd. Het is echter de moeite waard eraan te denken dat dit dier in sommige mythologieën ook een symbool is van kracht en vruchtbaarheid, daarom is het een interessante optie om zo'n decoratie aan de muur in de slaapkamer te hangen. Zeker in combinatie met een groot, gestoffeerd bed en beddengoed in zwart of bloedrood.

Afbeelding van een stier op canvas

De categorie stierenschilderijen verbergt veel interessante wanddecoraties. Je zult ze leuk vinden als je op zoek bent naar ongebruikelijke decoraties voor je huis of appartement. De producten van Bimago zullen u niet alleen bekoren omdat ze uniek zijn. Elke afbeelding van een stier is een product van hoge kwaliteit, waarbij details perfect worden weergegeven. Dit wordt gegarandeerd door Full HD-afdrukken die verantwoordelijk zijn voor de diepte van de kleuren. Het is belangrijk dat de decoratie zijn intense kleuren niet verliest, ook al wordt deze vaak blootgesteld aan zonlicht. De afbeelding met de stier is hiertegen beveiligd, u hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Hang hem gewoon op een plek naar keuze en geniet van het frisse, elegante arrangement. U zult zeker geen spijt krijgen van uw aankoop.

Schilderij met een stier in sepia

Iets heel speciaals nodig? Wat dacht je dan van een stier in sepia? Gedecoreerd in ingetogen kleuren, zal de wanddecoratie prachtig staan in elk interieur. Het kan gaan om een rustieke opstelling, maar ook eclectisch of modern. Zo'n ongewoon schilderij trekt blikken aan, daarom zullen de leden van het huishouden het meteen leuk vinden. Verwacht ook lof van de gasten die zijn uitgenodigd voor koffie. Zoals je kunt zien, zijn afbeeldingen van stieren een goede keuze. We hebben iets interessants voor volwassenen, maar ook voor kinderen. We zijn ervan overtuigd dat ook de jongsten dol zullen zijn op de patronen in deze categorie. Bekijk ons assortiment en bedenk welk voorstel het beste bij jouw interieur past. Onthoud dat zelfs één afbeelding een groot verschil kan maken! Door de lege ruimte aan de muur op te vullen, krijg je een knusse kamer waar je zo lang mogelijk wilt blijven. In bimago kun je elke decoratie aanpassen aan je voorkeuren, omdat je de grootte en techniek van uitvoering kiest. Daarnaast hebben we niet alleen standaard afbeeldingen, maar ook afbeeldingen die uit meerdere delen zijn opgebouwd.