inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Panda schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Wie kan de charme van een panda weerstaan? Deze speelse, donzige dieren zijn bij iedereen geliefd! Kies voor schilderijen panda of panda schilderij van bimago als jij een panda-liefhebber bent! Foto's met panda's op bimago schilderijen kunnen onderdeel worden van je slaapkamer, keuken of woonkamer - ze passen bij bijna elke ruimte en decoratie! Grappige afbeeldingen met dieren en kleurrijke afbeeldingen met panda's in de vorm van schilderijen op canvas zullen perfect zijn voor een kinderkamer. Versier je muren met een panda!

Panda afbeeldingen

Wonend in het verre Azië, wordt de panda beschouwd als een van de mooiste en charmantste dieren ter wereld. Haar zwart-witte vacht en mooie gezicht roepen zeer positieve associaties op en zetten aan tot een glimlach, daarom zijn decoraties met haar afbeelding, waaronder panda-schilderijen, zo populair. Als u ook tot de groep bewonderaars van deze zeldzame diersoort behoort en droomt over de panda op het schilderij dat uw huis of kantoor siert, bent u op de perfecte plek! In het aanbod van bimago vind je een decoratie met een panda in verschillende uitvoeringen en kleurtinten. Onder onze voorstellen bevinden zich handgeschilderde schilderijen, maar ook realistische foto's gedrukt op canvas, eenvoudige schetsen en minimalistische schilderijen met panda's. Daarnaast zijn er verschillende formaten waarmee je de pandaprint die je kiest, kunt afstemmen op de grootte van de kamer en het wandoppervlak.


 

Panda schilderij aan de muur

Panda op schilderijen wordt op veel verschillende manieren gepresenteerd, vaak volledig abstract of symbolisch. Het aanbod van bimago ontbreekt niet aan de meest realistische foto's van panda's in de natuurlijke omgeving, schilderijen die ze laten zien in de conventie van graffiti en straatkunst, maar ook in de sprookjesachtige vorm van een schattige beer. Hierdoor is de panda een uiterst universeel motief en kunnen zowel liefhebbers van moderne en klassieke interieurs als van ruimtes in de stijl van glamour, urban jungle of vintage genieten van het uitzicht op dit zwart-witte dier op de muur. Bovendien passen panda-schilderijen, opgespannen op een brancard en klaar om aan de muur te hangen, perfect in de sfeer van bijna elke kamer: woonkamer, slaapkamer, kantoor en zelfs een kinderkamer, speciaal ingericht in modieuze zwart-witte kleuren of volgens de Montessorimethode.

Schilderij van een panda aan de muur

Panda-schilderijen en onze hele collectie zijn gemaakt voor liefhebbers van deze ongewone dieren. Bimago decoraties worden gemaakt in verschillende stijlen. Je vindt panda-schilderijen die verwijzen naar straatkunst en graffiti, geometrische patronen en zelfs minimalisme. Het maakt niet uit hoe je huis is ingericht. We zijn er zeker van dat het perfecte panda-schilderij op je wacht in onze winkel. We garanderen ook dat de nieuwe decoratie ieders aandacht zal trekken. Je hoeft geen detective te zijn om het te zien - het pandabeeld is zo onderscheidend en opvallend dat iedereen het meteen zal opmerken. Als je niet weet wat je aan de muur moet hangen om de lege ruimte op te vullen, is dit de beste keuze. Zo'n decoratie zal je elke dag in een goed humeur brengen en je motiveren om te handelen.

Kleurrijk pandabeeld

Omdat panda-schilderijen klaar zijn om op te hangen, hoef je geen extra lijst te kopen om ze op een vooraf geselecteerde plek weer te geven. Pak gewoon de verpakking uit en geniet van het nieuwe decoratieve element in het interieur - eenvoudiger kan niet! Een kleurrijk panda schilderij past perfect in je woonkamer, eetkamer, maar ook in de kinderkamer. Je kleintje zal snel vriendjes worden met deze zwart-witte teddybeer. Het is vermeldenswaard dat het panda-beeld, net als andere producten, is gemaakt met geurloze toners. Daarom zijn onze decoraties veilig voor het hele gezin en hoef jij je nergens zorgen over te maken. We herinneren ons ook over UV-bescherming. Hierdoor behouden de schilderijen jarenlang hun mooie uiterlijk, ze vervagen niet door vele uren blootstelling aan de zon. Door full HD printen kun je rekenen op een goede detailweergave, dus niets laat je in de steek! Als we je hebben overtuigd om te decoreren met een pandamotief, zit er niets anders op dan alle voorstellen uit deze collectie te bekijken. Ontdek welk product jouw hart zal stelen!