inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Aanbieding geldig tot 2024/04/15

Paarden schilderij

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Sons of the Wind (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Chase (5 Parts) Wide
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Caress
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Wild Beauty
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Valley of Fantasy
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Blue Horses
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Horses- power and velocity
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij A white horse in motion
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Gallop- freedom and power
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Paard - passie en vrijheid
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Paard in galop
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij City of stallions
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
  1. 1
  2. 2
Paarden zijn een van de meest waardige en majestueuze dieren en de collectie van Paarden schilderijen weerspiegelt hun schoonheid. Paarden zijn al eeuwenlang een inspiratie voor kunstenaars, ze zijn een symbool van tijd, lucht, sensualiteit en trouw. Schilderijen met paarden zijn een tijdloze, elegante decoratie die niet alleen liefhebbers van deze dieren zal bekoren. Een vuurpaard zal elk interieur glans geven, terwijl galopperende paarden energie en dynamiek toevoegen. De collectie bevat ook afbeeldingen voor kinderen met paarden.

Schilderij paard

Paarden zijn ongetwijfeld een van de mooiste en meest majestueuze dieren. Geen wonder dat hun silhouetten al eeuwenlang kunstenaars inspireren en op talloze paardenschilderijen, foto's en afbeeldingen voorkomen. Als je ook paardenliefhebbers bent en ruitermotieven in je huis wilt gebruiken, vind je zeker iets voor jezelf in het bimago aanbod. Onder onze voorstellen bevelen we vooral schilderijen met galopperende paarden aan, maar er zijn ook meer statische shots en zelfs moderne abstracties en intrigerende collages.


 

Paardenschilderij

Schilderijen met paarden zijn een klassieker op het gebied van arrangementen en een oplossing die nooit uit de mode raakt. Paardensportmotieven zijn ook een uiterst universeel voorstel, perfect passend in interieurs die in elke stijl worden onderhouden. De sleutel tot succes is het kiezen van een foto met een paard dat harmonieus harmonieert met de dominante kleuren in de kamer, evenals met andere elementen van de uitrusting. In traditionele ruimtes passen handgeschilderde afbeeldingen in de Kossak- of Chełmoński-stijl perfect. Moderne interieurs zijn beter ingericht met monochrome portretten van paarden of eenvoudige afbeeldingen en schetsen. Aan de andere kant passen paarden in sepiakleurige schilderijen of afbeeldingen van dieren in een koel winterlandschap perfect in de modieuze Scandinavische stijl.

Paarden schilderij op doek

Bij het kiezen van een foto met een paard, is het de moeite waard eraan te denken dat het niet alleen een fantastische decoratie zal zijn, maar ook het hele karakter van de kamer zal beïnvloeden. Schilderijen met een galopperend paard geschilderd op canvas zullen veel dynamiek in het interieur brengen, terwijl moderne prints in ingetogen kleuren een geweldige manier zijn om de ruimte te "kalmeren". Daarom zullen ze er perfect uitzien op een muur met een sterke kleur of in de buurt van gedessineerde stoffen en expressief behang in een rustieke stijl.

Schilderij van paarden

Schilderijen met paarden zijn producten die al geruime tijd onverminderd populair zijn. Waarom? Het zijn unieke dieren waar de meeste mensen van houden. Door foto's van paarden aan de muur te hangen, kun je bijvoorbeeld je passie voor paardrijden onderstrepen. Ze roepen veel positieve associaties op en zullen zeker leuke herinneringen oproepen. Het is de moeite waard om te benadrukken dat het paardenschilderij ook een goed voorstel is voor iemand die nog nooit met paardrijden te maken heeft gehad. Dit type motief heeft zijn vaste plaats in de geschiedenis van de schilderkunst en komt in veel verschillende werken voor. Paarden worden ook geassocieerd met verschillende symboliek. Aan de ene kant betekenen ze onbeperkte vrijheid. Aan de andere kant kan een vuurpaard echter onstuimigheid, kracht en snelheid symboliseren. Zoveel hangt af van hoe het dier wordt gepresenteerd. Op bimago hebben we unieke schilderijen met een paard, zodat iedereen iets voor zichzelf kan vinden.

Paard afbeelding

Het beeld van een paard verandert je interieur in één klap. Veel mensen zijn zich niet bewust van het belang van dergelijke onopvallende wanddecoraties. Schilderijen met paarden zijn originele decoratieve elementen die bij verschillende arrangementen passen. Iedereen kan ze op een andere manier gebruiken, wat hier telt is creativiteit. Paardenfoto is een echte kunst - het inspireert en verrukt. Ons aanbod wordt gedomineerd door klassieke paardenschilderijen uit één stuk. Tegelijkertijd moet worden benadrukt dat we ook composities hebben geïntroduceerd die uit meerdere elementen bestaan. Als je besluit om foto's van paarden te hebben, heb je de mogelijkheid om hun maat en afwerking zelf te kiezen. Premium- en canvasafdrukken zijn erg populair. Toch is een geschilderde afbeelding met een paard ook een zeer effectief voorstel. Sommige decoraties richten zich op details, andere tonen het hele silhouet van dieren en benadrukken hun schoonheid. Als u nog twijfelt of het de moeite waard is om afbeeldingen van paarden te kiezen, raden wij u aan om ons assortiment goed te bekijken.