inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Olifanten schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Lake of the Setting Sun
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Stone Guard
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Elephant kiss
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij It's a wild World!
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Strength of Africa
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Kom met mij
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Stomp
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Houd je van exotische dieren en wil je een vleugje Afrikaans avontuur in je interieur brengen? Kies olifanten en olifanten van bimago. Versieringen met majestueuze dieren, die de meeste mensen alleen uit films kennen, zullen je zeker toelaten om weg te komen van het grijze dagelijkse leven! Je kunt motieven gebruiken in intense kleuren die geassocieerd worden met de Afrikaanse zon. In representatieve interieurs is het de moeite waard om schilderijen met olifanten te gebruiken die uit verschillende delen zijn samengesteld.

Schilderijen met een olifant aan de muur van een woonkamer of slaapkamer

Als je op zoek bent naar de juiste outfit om een ​​exotische sfeer toe te voegen aan woonkamer, dan zijn olifanten schilderijen de juiste keuze. Warme en scherpe kleuren lijken het interieur van de woonkamer volledig te verlichten. De savanne, waarop deze dieren bewegen, geeft de kamer een Afrikaanse sfeer. Het is heet, mysterieus, maar nodigt je uit om door onontdekte landen te reizen. Afrikaanse uitzichten gaan goed samen met wengéhout of kleiaccessoires, zoals een vaas of een ritueel masker aan de muur. Dit kunnen gewone vakantiesouvenirs zijn of items die speciaal zijn verzameld door verzamelaars. Decoraties van bimago zien er geweldig uit in goed verlichte kamers. Omdat ze echter slecht toegang hebben tot licht, zijn ze perfect voor de wereld op een ladekast naast een schilderij. U kunt losse foto's kiezen die er goed uitzien in een lijst boven een leren bank. De meerdelige versie benadrukt daarentegen exotische motieven en geeft een panorama-effect. Onbeslisten kunnen beide varianten kiezen en ze aan parallelle muren hangen, waardoor een waanzinnig effect wordt bereikt.

lees meer beschrijving verbergen

Schilderijen met olifanten voor interieurs in Afrikaanse stijl

Ben je een reiziger of verzamelaar van exotische souvenirs en wil je jej appartement in Afrikaanse stijl versieren, dan zijn schilderijen met olifanten een geweldig idee. Met behulp van bimago-schilderijen kan je niet alleen je appartement helemaal opnieuw inrichten, maar ook een kant-en-klaar interieur opfrissen. Een drieluik of veelluik past in grotere interieurs, zoals woonkamers. Warme kleuren die uit de afbeeldingen komen, passen heel goed bij bruine, oranje of gele muren. We raden ook aan om in het arrangement fotobehang met Afrikaanse motieven. Hierdoor zullen we het exotische karakter van het interieur nog meer benadrukken. Een schilderij met een olifant ziet er geweldig uit naast traditionele Afrikaanse souvenirs, zoals rituele of rieten maskers, of kleiaccessoires, zoals vazen. Het kan worden gecombineerd met zowel hout als baksteen. Zo creëren we een echt Afrikaans decor in huis.

Foto's van olifanten voor een kinder- en tienerkamer

Afrikaanse motieven zijn niet alleen decor voor de woonkamer of kantoor. Afbeeldingen met olifanten van bimago zijn ook te vinden in unieke versies, perfect voor een kinder- of tienerkamer. Voor een peuter zijn olifanten op een heldere en kleurrijke achtergrond een goede keuze. De olifanten worden op een vrolijke en vriendelijke manier gepresenteerd, waardoor de kinderen er snel aan zullen wennen. Een bijzonder voordeel van schilderijen voor een kinderkamer is dat ze gemakkelijk aan het interieur kunnen worden aangepast. Infantiele patronen zien er zowel goed uit tegen de achtergrond van warme kleuren als iets koeler behang. Aan de andere kant, voor een tienerkamer die geïnteresseerd is in natuur en geografie, of gewoon in exotische landen, zullen olifanten een even interessant arrangement zijn concept. We raden aan om ze te combineren met soortgelijke accessoires, bijvoorbeeld met giraffen of leeuwenbedden. Fans van de film "The Lion King" zullen ook iets voor zichzelf vinden. Een juxtapositie van posters met dieren naast schilderijen met olifanten zal een schot in de roos zijn!