inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Schilderijen leeuw

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Blue-eyed Lion (4 Parts)
vanaf
€ 71,40
€ 109,86
Schilderij Crazy Lion (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Lion Dreams (3 Part)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Lion's Roar
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Lion's Love
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Memory of the King
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Colours of the King
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Gold lion
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Leeuw (abstractie)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
De leeuw is een symbool van persoonlijke kracht en moed. Leeuwen worden niet voor niets de koningen van de jungle genoemd! Schilderijen van leeuwen passen perfect in de kamers van mensen die niet bang zijn voor uitdagingen en onconventionele oplossingen. Het leeuwenschilderij zal perfect staan ​​in de woonkamer, slaapkamer en kantoor. Schilderijen passen perfect in een interieur dat is ingericht in etnische of boho-stijl. Op bimago vind je canvas schilderijen met een leeuw evenals abstracties geïnspireerd door deze majestueuze dieren!

Wildlife van de natuur in de schilderijen met leeuwen

De leeuw wordt niet alleen erkend als de koning der dieren, maar ook als een van de mooiste en meest fascinerende dieren. Door de veelheid aan inspiratie in de kunst is het beeld van een leeuw al lang te gast in ons interieur. Schilderijen met leeuwen, sculpturen en andere decoraties zorgen voor een etnisch decor. Hoewel de mode voor etnische, Afrikaanse arrangementen voorbij is, is het thema dieren in het wild nog steeds een van de favoriete onderwerpen in interieurdecoratie. Om deze reden hebben we in de bimago-collectie besloten om het beeld van een leeuw een iets brutaler en modernere vorm te geven. Op deze manier zijn afbeeldingen gemaakt die er geweldig uitzien, zowel in boho-interieurs als kamers die zijn ingericht in een glamoureuze, minimalistische en rustieke stijl. Dankzij moderne leeuwenschilderijen creëer je met succes een fashionable styling van je woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Lees meer Minder

Etnische arrangementen met afbeeldingen van leeuwen

Interieurs geïnspireerd door verre uithoeken van de wereld en exotische motieven tonen onze passie voor reizen, avontuur en dieren in het wild. Schilderijen met leeuwen passen perfect bij het interieur waarin we onze passie willen benadrukken. Decoraties met de afbeelding van de koning van dieren zullen er goed uitzien, omringd door reissouvenirs of rustieke meubels. In onze collectie zaten schilderijen met leeuwen in regenboogkleuren. We garanderen dat een dergelijk kleurrijk accent het interieur zal opvrolijken en een etnische flair zal geven. Als je een fan bent van artistieke fotografie, dan vind je prachtige foto's van dieren in het wild in de collectie leeuwenschilderijen . Gevangen leeuwen in een natuurlijke omgeving zullen de woonkamer of slaapkamer perfect versieren. We raden dit patroon aan in een meerdelig formaat, waardoor je een sterk decoratief accent krijgt. Er zijn echt veel ideeën om een ​​kamer in etnische stijl in te richten en de foto met een leeuw zal een beetje exotisme in het interieur brengen.

Modern beeld van een leeuw in een ongewone compositie

In onze collectie leeuwenschilderijen vind je naast prachtige, natuurlijke foto's ook moderne, artistieke ontwerpen met afbeeldingen van deze wilde dieren. Een prachtige manen in regenboogkleuren of geometrische vaste stoffen die een leeuwsilhouet vormen, zullen een muurdecoratie zijn die met succes een moderne woonkamer zal versieren. Het etnische motief in een iets andere opstelling krijgt een universele charme, waardoor het met succes kan worden gebruikt in interieurs in verschillende stijlen. Daarentegen kunnen we er een minimalistische kamer mee decoreren. Gedempte, zwarte, witte of grijze kleuren gecombineerd met een regenboogafbeelding garanderen dat we een interessant en modern interieur creëren. Patronen met een leeuw in deze collectie zijn ook een idee om het interieur aan te vullen in de stijl van popart. Kleurrijke accessoires in neonkleuren zorgen voor een interieur vol positieve vibraties. Als we op zoek zijn naar de juiste decoratie voor een grotere kamer, raden we meerdelige schilderijen met leeuwen aan. Het patroon vult de lege ruimte in grotere mate en geeft het interieur een origineel karakter.