Gratis verzending
duizenden producten
van hoge kwaliteit
eenvoudig te monteren

-30% op canvasafdrukken tot 2021/09/20 Gratis levering boven 59€ Actie is geldig nog: : :

Koe schilderijen

Filters

Filters

Kleur

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Fudge met nougat
vanaf
€ 44,00
€ 62,86
Schilderij Koe in de wei
vanaf
€ 50,32
€ 71,89

Koe schilderijen

Afbeeldingen met koeien kunnen worden geassocieerd met de klassieke stijl, waar je idyllische landschappen, een vredig landschap en dieren die op weilanden grazen, kan vinden. Het koemotief is niet de eerste associatie die we hebben als we aan interieurdesign denken. Dus door te kiezen voor een schilderij met een koe, kun je je interieur een heel avant-gardistische uitstraling geven.
Dit karakteristieke dier zorgt ervoor dat de kamer er heel origineel uitziet. Vooral omdat de koe op de foto niet zwart-wit hoeft te zijn, kan hij kleurrijk zijn.

lees meer verberg beschrijving

Koe schilderij op canvas en met de hand geschilderde afbeeldingen

De bimago-winkel biedt variaties op het koeienmotief in de vorm van handgeschilderde schilderijen en hoogwaardige canvasafdrukken. Je kunt een groter schilderij kiezen of er een paar in de kamer hangen met een kleurrijke achtergrond, waardoor een galerie aan de muur in de stijl van Andy Warhol.
Een zwart-wit of meerkleurig schilderij met een koe zal geweldig staan ​​op een betonnen of gekleurde muur met bijpassende accessoires. Dit kunnen bijvoorbeeld kussens of bloempotten zijn.

Koe-schilderijen aan de muur van een woonkamer, kantoor of een kinderkamer

De koe op het schilderij in de woonkamer lijkt jou een omstreden idee? zwart-witmotieven zijn tenslotte buitengewoon modieus en passen heel goed in moderne interieurs. Zo'n origineel schilderij zal ook uw gasten zeker bekoren. Een schilderij met een koe op canvas kan ook op kantoor worden geplaatst. Het ziet er het beste uit in een moderne stijl. Je kunt ook een foto met een schattige koe in de babykamer hangen. Wie zei dat de muren van een kinderkamer alleen versierd hoeven te worden met sprookjesfiguren of honden of katten?