inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Katten schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
De perfecte decoratie voor kattenliefhebbers? Foto met het thema van deze schattige dieren! Onze doeken zijn voorzien van kattenschilderijen, katten, kleine kittens, trotse leeuwen en behendige tijgers die je voorkeuren weerspiegelen. Dankzij bimago afbeeldingen kun je je interieur personaliseren! Beelden met katten zullen elke kamer opvrolijken en gezelliger maken. In de collectie vind je grappige afbeeldingen, statige portretten, kleurrijke foto's met een kat in de hoofdrol die mensen die van deze dieren houden zullen bevallen!

Schilderijen met katten

Elke kattenliefhebber zal blij zijn om dit dier in zijn huis te zien. Wat als je een kat niet alleen op de bank had laten spinnen, maar ook zijn afbeelding aan de muur? Je kunt kiezen voor schilderijen met schattige kittens, moderne, kleurrijke kattenafbeeldingen en zelfs een levendige foto van kattenogen. Wanneer u besluit om het interieur in te richten met behulp van een schilderij met een kat, is het de moeite waard om het in kleur te matchen met andere elementen van het decor. Zwart-witfoto's zijn geschikt voor minimalistische of klassieke interieurs, en meerkleurige, met de hand geschilderde foto's werken het beste in een kamer die wordt gedomineerd door wit of grijs.

lees meer beschrijving verbergen

Een schilderij met een kat aan de muur van de hal, woonkamer of kantoor

Foto's met katten zijn vrij casual, dus ze kunnen in verschillende kamers worden geplaatst. Een kattengalerij kan een goed idee zijn in de hal of de woonkamer en schilderijen ophangen in verschillende kleuren en stijl. Door op kantoor een schilderij met een kat aan de muur te hangen, geven we het op zijn beurt veel gezelligheid en huiselijke warmte. Maar katten zijn niet alleen onze aardige, huiselijke spinnen. Er zijn ook wilde katten - leeuwen, tijgers, panters. Als u uw interieur een beetje een "twist" wilt geven, kunt u een schilderij met de afbeelding van een wild dier aan de muur hangen. Op deze manier krijgen we een strijdlustige stijl - het is de moeite waard om te overwegen in welke kamer het het beste is om het te plaatsen.

Schilderijen van kittens voor een kinderkamer

Katten zijn een van de favoriete dieren van jonge kinderen. Ze zijn niet voor niets zulke frequente sprookjeshelden. Elk kind zal blij zijn om een ​​kitten in zijn kamer te zien. Door te kiezen voor de indeling van de kinderruimte kunnen ouders kiezen tussen hoogwaardige foto's op canvas of originele kunstwerken met een kattenmotief. U kunt kittenafbeeldingen ook integreren in de galerij van andere dieren, zoals honden, paarden of vogels.