inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Vlinder schilderij

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

  • Toon meer stijlen

    Verberg extra stijlen

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Spring Explosion
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Written in Flowers
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Goddess of Spring
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Light of Love
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Goddess Of Elements
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Be free...
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Tulips in the rain
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Blue butterflies
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Exotic butterflies
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Vlinder
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Vlinder en abstractie
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Glowing with pride
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Flight of a butterfly
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Groene land van vlinders
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Vlucht van de vlienders
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Vurige vlinder
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Verbazen libellen
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Brief van een vlinder
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
De vlinder is een van de meest kleurrijke en delicate insecten die je in de natuur kunt vinden. Vlinders zijn de volwassen vorm van een insect dat begint als een rupslarve, een pop of cocon bouwt en verandert in schoonheid! Vlinders zijn er in alle kleuren van de regenboog. De levendige, oranje en zwarte monarch is een van de meest herkenbare vlinders, maar op bimago vind je canvas schilderijen zo divers als de vlindersoorten die ze vertegenwoordigen. Bekijk vlinderschilderijen van bimago en kies voor unieke interieurkunst.

Schilderij vlinder

Houd je ervan om de natuur en haar wonderen te bewonderen? Dan zijn vlinderafbeeldingen de juiste oplossing voor jou. Mooie, gevleugelde wezens brengen delicatesse in de slaapkamer of woonkamer en voegen charme toe. De lichtheid van het vlindermotief past perfect bij de zachtheid van het bed en je favoriete pluizige deken. Meubels en accessoires in felle kleuren, zoals blauw beddengoed of een beige ladekast, vormen een perfecte aanvulling op het interieurontwerp. Schilderijen met vlinders zijn ook een stijlvolle, subtiele decoratie voor een kinderkamer. De werken die op de muren van de kamer worden geplaatst, zullen er een prachtig land van maken, dat aanmoedigt om samen te spelen. Zo'n decoratie is een perfecte combinatie met decoraties in pastelkleuren, bijvoorbeeld met poederkussens of een bedlampje met een heide kap. Kies een vlinder schilderij met afmetingen die passen bij jouw wensen en hang deze waar dan ook in huis. De premium print garandeert je een artistiek schildereffect, maar er is ook een versie van een reguliere digitale print op canvas. Ontdek schilderijen met vlinders in de bimago galerij en maak er een geweldig interieurarrangement mee.


 

Schilderij met vlinders en insecten op doek

Veel insecten blijven onderschat, ondanks hun schoonheid en gratie. Vlinders en insectenposters zijn een geweldige decoratie die in veel kamers zal passen. Werken in donkere tinten zijn een perfecte oplossing voor een jeugdkamer en kantoor. Een modieus motief geeft de ruimte zeker klasse en de heldere kleuren versterken het rebelse karakter. Een compositie met vlinders kan in de buurt van andere op de natuur geïnspireerde accessoires hangen. Op deze manier ontstaat er een fotogalerij met een interessant thema. Vlinderprints zijn een motief dat perfect past bij moderne meubels, zoals een groot bed of een donkere kledingkast. Een afbeelding met een insect en afbeeldingen met vlinders werken ook als kantoordecoratie. Decoraties die aan de muur achter het bureau of boven de fauteuils worden gehangen, voegen stijl en elegantie toe aan het interieur. De vlinders met 3D-effect geven diepte aan je interieur en geven je het gevoel alsof je in een weiland zit. Plaats zo'n foto in de woonkamer in de buurt van andere accessoires en de sfeer van zomerse dagen zal permanent in je interieur aanwezig zijn.

Vlinder afbeelding

Subtiele schilderijen met vlinders, tegelijk verwijzend naar de natuur en elegantie, benadrukken de inrichting van een woon- of slaapkamer in welke stijl dan ook. Ze vullen het glamoureuze decor perfect aan, maar zijn ook een perfecte decoratie voor eenvoudige, klassieke of minimalistische interieurs. De vlinder is een dier dat wordt geassocieerd met lichtheid, maar ook met delicatesse en elegantie. Ornamenten met een vlinder in pastelkleuren zullen de kamer opfleuren en een interessant karakter geven. Het lijkt een onmisbare aanvulling op een stijlvol arrangement, maar ook in neutrale ruimtes zal dit majestueuze insect zijn plaats vinden. Een vlinder tegen de achtergrond van een marmeren muur of in goud past perfect bij het arrangement in de glamourstijl. Vlinderprints zijn ook geweldig voor boho-stijlen. Afbeeldingen op een lichte achtergrond brengen natuurlijke elegantie in het interieur. Je kunt gemakkelijk andere decoraties matchen met de vlinders schilderijen. Zo'n wanddecoratie ziet er ook goed uit omringd door natuurlijke vegetatie. Vlinders schilderijen in de juiste omgeving zullen zeker elk interieur verlevendigen.

3D vlinders afbeelding

Een modern schilderij van 3D vlinders op een grijze achtergrond is een combinatie van een klassiek motief met een moderne vorm. Dergelijke decoraties zijn geschikt voor modernistische interieurs, waaruit blijkt dat doeken met insecten volledig universeel zijn. Daarom zijn ze zo populair, net als de vlinder zelf. De foto aan de muur met het motief van een elegant, mooi insect is een decoratie voor liefhebbers van elke stijl. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en vormen, ze passen bij het interieur en creëren een echte, stijlvolle serre. Majestueus, kleurrijk, sterk geassocieerd met de natuur vlinders voortaan voor altijd vereeuwigd aan de muur.

Een vlinder is een beeld voor iedereen

Een interessante decoratie van de kamer kunnen voorstellen zijn uit de categorie vlinderschilderijen in een uiterst realistische stijl. Ze zien er bijna uit als een foto van een tijdens de vlucht gevangen insect. Zo'n studie van dit dier zal niet alleen enthousiast zijn voor natuuronderzoekers. Het is moeilijk om in de natuur zoveel elegantie en schoonheid te vinden als elke vlinder. Een foto aan de muur is de beste manier om deze bedel ook in je huis te laten zien. Maar zo'n mooi insect is ook een grote inspiratiebron voor meer abstracte werken. Een schilderij met een vlinder weerspiegeld op canvas is geschikt voor een woonkamer, slaapkamer en zelfs een elegant kantoor. Ontdek de collectie vlinders schilderijen en andere collecties met dieren op bimag. De verscheidenheid aan patronen zorgt ervoor dat je het perfecte beeld voor jezelf vindt.