inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Honden schilderijen

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Velen kunnen hun leven niet voorstellen zonder een hond. Deze dieren hebben een speciale band met de mens en worden behandeld als gezinsleden! Als je van huisdieren houdt en dit wilt uiten door het interieur te regelen, kun je je huis decoreren met schilderijen met honden van bimago. Hondenschilderijen zorgen voor een vrolijke sfeer in je interieur en brengen positieve energie. Afbeeldingen met honden zullen zowel volwassenen als kinderen aanspreken.

Foto's met honden

Er wordt gezegd dat een hond de beste vriend van de mens is en een huis zonder huisdieren saai is. Er is iets aan de hand, dus ongeacht of je huis een plek heeft voor een viervoeter, er kan een hond aan je muur verschijnen. Foto's met honden zijn een perfecte decoratie die uw vier muren veel leven zal brengen.
Foto's met een hond erop zien er goed uit in een thuisgalerie, bijvoorbeeld in de hal, naast andere decoraties met een dierenthema - bijvoorbeeld katten of paarden.

lees meer beschrijving verbergen

Honden schilderijen gedrukt op canvas en met de hand beschilderd

U hoeft geen grootformaat foto's van uw huisdier te hebben om te genieten van wanddecoraties met een hondenthema. Foto's met honden zijn te bestellen bij bimago. Het aanbod omvat zowel hoogwaardige prints op canvas als met de hand beschilderde prints. Dergelijke decoraties passen bij het interieur dat in elke stijl en in elk kleurenschema is gedecoreerd - het hangt allemaal af van de kleuren van de gebruikte verf creëer de afbeelding.

Franse Bulldog schilderij voor een kinderkamer of woonkamer

Een van de meest sierlijke hondenrassen is de Franse Bulldog. Dit kleine, gedrongen hondje is buitengewoon vriendelijk. Geen wonder dat volwassenen en kinderen hem aardig vinden, en dat gezinnen hem vaak als hun metgezel kiezen.
De afbeelding van de Franse bulldog komt ook vaak voor op schilderijen. Het ziet er geweldig uit in de abstracte conventie, tussen intense, karakteristieke kleuren. Aangezien de grootste fans van honden meestal kinderen zijn, zal een schilderij met een Franse bulldog een geslaagde versiering zijn kinderkamer. Als er meer hondenliefhebbers onder uw huisgenoten zijn, kunt u ook een schilderij met een bulldog in de woonkamer hangen.