inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Herten - moderne, meerdelige en geometrische schilderijen

Filters

Filters

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Noble Deer (1 Part) Narrow
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Chilly Nature (Collection)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Cool Morning
vanaf
€ 31,85
€ 49,00
Schilderij Deer in the Cold I
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Roar in the Forest I
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Wild Animal
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Deer on Wood
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Foggy Field I
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Foggy Field
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Deer in the Sun
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Roaring Deer
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Deer in the Field I
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Watercolour Deer I
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Watercolour Deer
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Golden Stag
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Reindeer
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Het hert is een symbool van kracht en moed, maar wordt ook geassocieerd met zachtheid en schoonheid. Het is niet zonder reden dat het de belangrijkste decoratie van de Scandinavische stijl en arrangementen is geworden die in een minimalistische esthetiek worden gehouden. Hertenschilderijen en de geometrische hertenschilderij van bimago zijn een huwelijk tussen uniek design en een geweldig kleurenpalet! Ontdek minimalistische en monochrome patronen, evenals schilderijen met herten in een abstracte versie en in intense kleuren.

Modern en origineel - Hertenschilderijen in bimago

Een foto met een hert is kitsch? In deze collectie weerleggen we deze mythe en presenteren we een geheel nieuw beeld van herten op wanddecoraties. Dit motief is op vele manieren doorbroken. Het geometrische hertenbeeld met de dierenkop is de perfecte decoratie voor een moderne woonkamer of slaapkamer in Scandinavische stijl . Het licht geschetste silhouet van een hert in regenboogkleuren is op zijn beurt weer een voorbeeld van hoe een traditioneel patroon een moderne uitstraling kan krijgen. Zwart-wit hert op de foto is een uiterst elegante wanddecoratie. In de bimago-winkel is zo'n afbeelding te vinden op meerdelige ontwerpen. Door het grote formaat kunt u een modern interieurontwerp creëren, vooral als u kiest voor monochrome kleuren in de kamer. Herten is een dier dat een positief effect heeft, het wordt geassocieerd met waardigheid, harmonie van de natuur en onafhankelijkheid. Als je geeft om het prachtige beeld van dit dier, dan is een romantisch landschap met herten perfect voor jou. In onze collectie hebben we schilderijen gemaakt met herten in sepia kleuren of met een uitgesproken paars accent. Het moderne boslandschap toont tegelijkertijd de schoonheid van de natuur en is tegelijkertijd een moderne en modieuze benadering van dit motief.

Lees meer Minder

Schilderij met herten - een symbool van Scandinavië als interieurdecoratie

Scandinavische stijl zegeviert al jaren bij de meest modieuze interieurontwerpen. We hielden van de gezellige, minimalistische en lichte ruimtes. Wit en grijs gebroken met zwarte of kleurrijke accenten is een stijl die kenmerkend is voor een Scandinavisch decor. Hertenafbeeldingen uit de bimago-collectie zullen perfect zijn in dergelijke ruimtes. Niet alleen vanwege herten als symbool van Scandinavië, maar ook vanwege modern design op onze ontwerpen. Het geometrische patroon of de regenbooghertenkop op het schilderij zal het interieurontwerp interessant aanvullen. De collectie bevat zowel minimalistische schilderijen als landschappen met een hert op de achtergrond. Dergelijke wanddecoratie benadrukt niet alleen Scandinavisch arrangement, maar ook onze passie voor wilde natuur.