inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Schilderijen van beren

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Friendly Animals (5 Parts)
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Friendly Animals (3 Parts)
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Gelukkige beren
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij My Home: Time to Rest
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Sweet Little Panda
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij The Bear in the Forest
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Mensen zijn ook dieren
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Beren hebben verschillende gezichten. Aan de ene kant doen ze denken aan fascinerende, maar gevaarlijke roofdieren die geen mens wil tegenkomen, aan de andere kant aan sympathieke sprookjeshelden. Allebei worden ze weerspiegeld in de motieven die bij bimago verkrijgbaar zijn! Schilderijen beer, schilderijen met beer en schilderijen teddybeer zijn muurdecoraties waarmee je een originele inrichting kunt creëren voor een woonkamer, gang, spreekkamer van een kinderarts, kleuterklas of kinderkamer. Bekijk de beren schilderijen bij bimago!

Afbeeldingen met een beer

De beer is een dier dat symbool staat voor kracht en vastberadenheid, en wordt ook geassocieerd met wilde natuur, vrijheid en avontuur. Berenschilderijen met dit dier in de hoofdrol zijn daarom een ideaal voorstel voor alle natuurliefhebbers, maar ook voor liefhebbers van expressieve en sterke decoraties. Ze zullen geweldig werken in kamers die zijn ingericht in Scandinavische stijl, waar hout- en aardekleuren de boventoon voeren, maar ook in meer sobere zolderkamers en typisch mannelijke ruimtes. Een realistisch beeld met een beer in een natuurlijke omgeving, tussen bergen en bossen, zal prachtig staan op een flessengroene muur, afgewerkt met structuurpleister met betonlook of bekleed met houten panelen. Een canvas met een dier in de vorm van een eenvoudige afbeelding of schets past goed in een minimalistisch arrangement op basis van een zwart-wit kleurenpalet.


 

Afbeelding van een teddybeer

Hoewel de beer wordt geassocieerd met een sterk, wild dier, heeft hij ook een tweede, veel mildere weerspiegeling: een kalme en vriendelijke beer. Ons aanbod omvat afbeeldingen van teddyberen rechtstreeks uit sprookjes en tekenfilms, perfect voor een kinderkamer, kleuterschool of wachtkamer in een kinderartsenpraktijk. Er zijn ook decoraties met een humoristisch accent, met berenwelpen in grappige poses en situaties, of intrigerende, abstracte collages. Een print van een teddybeer in deze versie zal zeker een originele decoratie zijn van de woonkamer, slaapkamer of tienerkamer en zal een lichte, ontspannen en leuke sfeer in de kamer brengen. Perfect voor rust, ontspanning en ontmoetingen met vrienden. Prints met beren en teddyberen uit ons aanbod zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, kleuren en formaten, waardoor je gemakkelijk een variant kunt vinden die perfect past bij jouw smaak en de eisen van de kamer. Daarnaast zijn de decoraties verkrijgbaar in meerdere technieken: als traditionele en premium print, en in sommige gevallen ook als handgeschilderde afbeelding.

Teddyberen afbeeldingen

Vriendelijke teddyberen schilderijen zijn een perfecte decoratie voor het interieur van een klein kind. We twijfelen er niet aan dat je in de bimago collectie een motief zult vinden waar je kind op het eerste gezicht verliefd op zal worden. In het assortiment vind je klassieke teddybeerschilderijen, maar ook zeer effectieve decoraties die uit meerdere elementen zijn samengesteld. Het is aan jou welk product je krijgt. Van onze kant kunnen we garanderen dat u niet teleurgesteld zult zijn in de kwaliteit van de afwerking. Prints met een beer zijn prints met UV-bescherming. Ze zijn bestand tegen zonlicht, waardoor ze hun mooie kleuren niet verliezen. Bovendien wordt elke afbeelding van een beer gemaakt met behulp van geurloze toners. Zo koop je bij bimago producten die veilig zijn voor het hele gezin. Teddybeerafbeeldingen zijn zo divers dat je ze op veel manieren kunt gebruiken.

Beer schilderij

Schilderijen met teddyberen zijn ons voorstel in de eerste plaats voor de allerkleinsten (hoewel we niemand op enigerlei wijze willen beperken). Ook voor wie op zoek is naar een iets serieuzere wanddecoratie hebben we iets dat in de smaak zal vallen. Dit zijn berenschilderijen die de kracht, moed en doorzettingsvermogen van deze wilde dieren benadrukken. Het is vermeldenswaard dat onze collectie uitgebreid is. Je vindt hier niet alleen decoraties met een bruine of ijsbeer. We bieden ook een afbeelding van een pandabeer aan, evenals producten met een meer humoristische toon. Twijfel je of het de moeite waard is om ze te kiezen? U zult uw dierbaren er zeker mee verrassen. Het berenbeeld doorbreekt de eentonigheid en geeft karakter aan je interieur. Een unieke selectie van kleuren en opvallende motieven - dit is wat onze voorstellen onderscheidt. Daarbij komt een stevig canvas, full HD printen en een duurzame houten constructie. De combinatie van al deze elementen resulteert in originele schilderijen, perfect voor het decoreren van uw huis.