inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Schilderij aap

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Monkey Detonator by Banksy
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Banksy Collage (4 Parts)
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Banksy The Thinker Monkey
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Hot Rhythms (1 Part) Wide
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Gorilla (1 Part) Vertical
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Banksy: Monkey with Frame
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Monkey and Banana
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Banksy: Police Fantasies
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Hypnosis of Colours
vanaf
€ 62,60
€ 96,31
Schilderij Musical Duet
vanaf
€ 35,10
€ 54,00
Schilderij Crazy Monkeys - triptych
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Music in my Head
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Monkey Music
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Three Wise Monkeys
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Inspired by Banksy - sepia
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Inspired by Banksy
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Schilderij Monkey business
vanaf
€ 51,72
€ 79,57
Schilderij Mr Monkey
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
Zoek je een idee voor een origineel, creatief en eclectisch interieur? Hier heb je het gevonden! Kies schilderijen met apen van bimago! We hebben veel gemeen met onze evolutionaire neefjes, zoals de behoefte om te spelen, grappen te maken, hoge intelligentie, daarom zijn schilderijen met apen en aap schilderijen geweldig om lichtheid en positieve energie aan je interieur toe te voegen! In onze collectie vind je artistieke illustraties, afbeeldingen geïnspireerd door street art of abstracte portretten, allemaal met apen in de hoofdrol.

Afbeeldingen van de aap

Ben je op zoek naar een manier om je interieur snel te transformeren en er positieve energie en een opgewekte stemming in te brengen? Kies dan voor kleurrijke afbeeldingen met apen in de hoofdrol. Kant-en-klare decoraties met deze grappige, speelse dieren helpen je om de sfeer en de kamer op een snelle en gemakkelijke manier te veranderen en er tegelijkertijd expressie en eigen karakter aan toe te voegen. Vooral dat de aap op de afbeeldingen uit ons aanbod veel verschillende uitzichten heeft en dat iedereen een perfecte variant voor zichzelf zal vinden. Dit kunnen zeer realistische afbeeldingen zijn van chimpansees, gorilla's of bavianen, schilderijen in de conventie van graffiti, strips of pop-art, of sprookjesachtige tekeningen. Met andere woorden: zowel een liefhebber van de natuur in zijn natuurlijke versie als een liefhebber van abstracties en moderne collages komt aan zijn trekken.


 

Afbeeldingen met apen

Een schilderij met een aap is een voorbeeld van een decoratie die perfect past in de sfeer van verschillende interieurs. Voorwaarde is echter het kiezen van het juiste doek, visueel passend bij de rest van het arrangement. Als je op zoek bent naar een wanddecoratie voor een loft woonkamer, kies dan voor een aap in een schilderij geschilderd in street art stijl. Ben je een kinderkamer aan het inrichten en wil je er een vrolijke sfeer in? Onze afbeeldingen rechtstreeks uit animatiefilms en boeken voor kinderen zullen daarbij helpen. En als je je het beste voelt omringd door oosterse motieven of kleurrijke abstracties, kies dan voor veelkleurige schilderijen met apen op een symbolische of artistieke manier. Als je in onze winkel op zoek bent naar de perfecte afbeelding met apen, kan je niet alleen afbeeldingen vinden die variëren in termen van de manier waarop het onderwerp wordt gepresenteerd, maar ook in termen van grootte en vorm. Je kan kiezen voor individuele doeken, duetten, triptieken en multi-element schilderijen, zodat het geen probleem is om ze te matchen met een specifiek interieur.

Schilderij apen in street art stijl

Observeer je graag het gedrag van dieren? Brengt u tijdens uw bezoeken aan de dierentuin het grootste deel van uw tijd door in apenverblijven en -kooien? Druk uw fascinatie voor deze dieren uit door middel van een buitengewone kamerdecoratie! Op bimago bieden we apenschilderijen aan die niet alleen liefhebbers van fauna aanspreken, maar ook degenen die op zoek zijn naar een idee voor een grappige, enigszins ironische en originele inrichting van de huisruimte. Onder de beschikbare motieven verdienen apenschilderijen in de stijl van straatkunst, geïnspireerd door Banksy's werken, aandacht. Je kunt inzetten op een afbeelding van een aap met een banaan, een dier met een bril en koptelefoon op, of een aap met een ontsteker. Zo'n foto zal uw huishouden zeker verrassen en de aandacht van gasten trekken. Voor een nog interessanter effect is het de moeite waard om een aapbeeld te kiezen dat uit meerdere delen bestaat. Naast decoraties geïnspireerd op de werken van Banksy, vind je in bimago ook artistieke illustraties en abstracte portretten. Wij bieden apen schilderijen die passen bij interieurs in een moderne, industriële of boho stijl.

Kleurrijke apenschilderijen

Wil je energie in je kamer brengen? Bereik kleurrijke aap schilderijen van bimago! Dankzij dergelijke decoraties kun je eenvoudig een monochrome ruimte veranderen. Vooral in een kinderkamer zal een kleurrijke print met apen perfect staan. Het zal de kleine wereld van een kind verfraaien met een origineel patroon. Bovendien zal het thema van nieuwsgierige, roekeloze en altijd bereid om dieren te spelen de fantasie van uw kind stimuleren en in een goed humeur brengen. In het geval van een tienerkamer kun je apenschilderijen gebruiken in meer ingetogen kleuren. Prints met apen passen in verschillende kamers. Het is belangrijk om het juiste thema te kiezen dat visueel aansluit bij de rest van het arrangement. Bij het bestellen van een schilderij van een aap op bimago, kunt u kiezen uit verschillende technieken en formaten. Hierdoor krijg je zeker een product dat past bij jouw smaak en past in een specifieke ruimte!