inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€

Andere dieren - Canvas schilderijen en canvasdrukken

Filters

Filters

Type

Kleur

  • Toon meer kleuren

    Verberg extra kleuren

Beelddelen

Oriëntatie

Stijl

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Schilderij Golden Deer (1 Part)
vanaf
€ 16,60
€ 25,55
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Houd je van dieren en nauw contact met de natuur? Ben je geïnspireerd door interieurs in de stijl van boho, safari, etnische of wil je een vleugje dierlijke, sprookjesachtige sfeer toevoegen aan je kamer? Afbeeldingen met dieren van bimago zullen een perfecte decoratie zijn voor de kamer van elke dierenliefhebber! Met afbeeldingen van dieren kunnen exotische dieren je vergezellen in de woonkamer, kinderkamer en in de dierenartspraktijk. Kies het patroon en het dier dat het beste bij jou karakter past en bewonder jou nieuwe interieur!

Afbeeldingen van bosdieren

Ben je dol op decoraties met dieren in de hoofdrol, maar hou je niet van standaardmotieven? Afbeeldingen van bosdieren kunnen daarom de perfecte keuze voor u zijn. Afbeeldingen van een majestueus hert, een subtiele hinde, een sluipende vos en zelfs een kikker verborgen tussen de bladeren zijn zeker geen saaie en clichématige patronen, dus ze helpen je om een uniek effect in het interieur te bereiken. Afbeeldingen van bosdieren zullen een fantastische aanvulling zijn op een ruimte die is ingericht in een Scandinavische, rustieke en klassieke stijl. Ze zullen ook geweldig werken in moderne of zelfs popart-ruimtes. Zeker als je kiest voor afbeeldingen met intense kleuren, geïnspireerd door street art of een leuke collage. Als één schilderij echter niet genoeg voor je is, zet dan in op kant-en-klare sets, bijvoorbeeld in de vorm van een drieluik of maak je eigen compositie van de voorstellen die beschikbaar zijn in onze winkel.


 

Een afbeelding van een luiaard

Wanddecoraties met ongebruikelijke, minder populaire of grappige dieren, zoals een afbeelding van een luiaard of een afbeelding met apen, zijn een perfect voorstel voor een tienerkamer, een sociale ruimte van een bedrijf en zelfs een gemeenschappelijke ruimte op school. Zo'n canvas zal een grote dosis humor in deze interieurs brengen en de sfeer bevorderlijk maken voor plezier en ontspanning. Suggesties, bijvoorbeeld luiaardschilderijen, zijn ook geweldig op plaatsen waar je wilt kalmeren en de tijdsdruk wilt vergeten, bijvoorbeeld in een meditatieruimte of een therapieruimte. Decoraties met andere rustige of slapende dieren, zoals een koala of een ijsbeer, zullen hetzelfde effect hebben als de luiaardprint. In ruimtes waar je een grote dosis energie en kracht nodig hebt, zoals een sportschool of een vechtsportarena, kun je beter kiezen voor een schilderij van een bizon, een afbeelding met een stier of een wilde kat. Er zijn echt veel mogelijkheden en in onze winkel vind je zeker de perfecte decoratie voor jezelf.