inspirerende interieurs aantrekkelijke acties gratis levering vanaf 99€ Loyaliteitsprogramma

-35% op alle schilderijen Gratis levering boven 99€ Actie is geldig nog: : :

Kalenders 2024

Filters

Filters

Kleur

Toepassen Filter
Sorteren

Sorteer op

Wandkalenders uit de bimago collectie zijn een combinatie van functionaliteit en esthetiek. Hoogwaardige kalenders gedrukt op canvas zien er geweldig uit in elke ruimte. Een breed scala aan patronen en kleuren stelt je in staat om het product af te stemmen op het hele arrangement. In de bimago collectie vind je onder andere plant-, bloemen- of abstracte motieven die een prachtige decoratie van jou interieur zullen zijn! Fotokalenders zullen een geweldige en praktische decoratie zijn in kantoren, recepties of in de hal en keuken.

Kalenders op foto's

Wandkalender gedrukt op canvas is een ideaal voorstel voor iedereen die de kwaliteit en de onberispelijke afwerking van de producten op prijs stelt. In het bimago-aanbod vind je landschappen, bloemen- en botanische motieven en geometrische vormen. Fijne tinten beige, groen, grijs en stoffig roze hebben het voordeel dat ze gemakkelijk in elk type interieur passen, daarom is ons kalenderbord zo'n veelzijdig accessoire. Een minimalistisch beeld van een woestijn of een abstractie in bruintinten voor een eigentijdse woonkamer, subtiele bloemdessins voor de slaapkamer, een dynamische visual met hete luchtballonnen in vlucht voor de keuken - in onze collectie zijn er patronen voor alle smaken! Kalenderschilderijen worden afgedrukt op het canvas dat over het houten frame is gespannen - hierdoor kunnen ze, eenmaal uitgepakt, aan de muur worden opgehangen. Een kalender 2024 in de vorm van een moderne decoratieve lijst is een geweldig idee voor een kerst- of verjaardagscadeau - behaag uw dierbaren door ze een mooi kalenderbord te geven!
De kalenderafbeeldingen worden op canvas gedrukt en over de brancard gespannen. Hierdoor kunnen ze direct uit de doos aan je muur worden gehangen en zijn ze een geweldig idee voor een kerst-, nieuwjaarscadeau of een verjaardagsfeestje in december, januari of februari. Maak je dierbaren blij en presenteer ze met een prachtige kunstkalender